Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Spontan abort uge 9 ?

Jeg er gravid i uge 9. Det er min 2 graviditet. Har i forvejen Ida på 16 måneder. Da jeg skulle tisse i dag er der brunligt blod i mine trusser. Ikke meget men heller ikke lidt. Efterfølgende kommer der lidt på papiret når jeg tører mig. Ikke brunt men heller ikke postkasse rødt. Og der er lidt klatter i mellem. Har jeg en spontan abort? Jeg har Inter mærket til det i form af snerter eller andet og i følge skema ville jeg ha skulle ha min mens igår hvis jeg ikke var gravid. Er dette hvad man betegner som pletblødning og hvordan må det IKKE se ud. Jeg skal til lægen på torsdag, men er nervøs for at have mistet vores ønskebarn. Ved ikke loge hvad ben jeg skal stå på her...

01-04-2014
Nettew
Nettew

Replies to this discussion

Sorter efter nyeste først

Hvordan gik det med dig? Oplever nemlig nogenlunde det samme.

26-10-2019
KikiBB
KikiBB

Jeg havde det samme med du beskriver, i begge mine graviditeter - hvor jeg fik at vide, at det er meget normalt.. Det varede ca. 3 dage, så forsvandt det, og kom ikke igen :) jeg har nu 2 sunde og raske børn! :) håber det bedste for dig!

02-04-2014
miadansemus
miadansemus
Barn på 3 år og 8 måneder

Jeg har pletblødt i begge mine graviditeter og sønnemand er nu 3,6 år og lillesøster ligger og godter sig i maven er 32+0 :) så vil bestemt ikke miste modet før end du har været til lægen og evt blevet scannet :) men kan bestemt godt forstå din bekymring.

02-04-2014
susan0602
susan0602

Blæsning =blødning hehe

02-04-2014
Nettew
Nettew

Der har ikke været noget hele dagen men så her til aften kom der en lille smule plet blæsning igen :/ tak fordi at du spørger til mig. Prøver at sige til mig selv at jeg nok er ved at miste det. Men det er svært at acceptere. Skal til lægen i morgen, der skulle jeg ha haft 1 graviditets undersøgelse og lavet vandre journal. Har ondt i maven over hvad hun mon siger :(

02-04-2014
Nettew
Nettew

Blødte selv lidt under min graviditet og ligesom dig passede det med jeg skulle have haft mens

01-04-2014
Helleelle
Helleelle

Jeg har ikke ringet til lægen nej, da jeg først opdagelse der her til aften. Jeg har overvejet at få en tid i morgen men det ved jeg bare at de ikke kan. Min nye læge er røv og nøgler og har aldrig tid :( jeg venter lige nu bare og ser an, men hvor er det hårdt :( vi skal ha familien på besøg på torsdag, der ville vi ha fortalt dem om graviditeten da jeg ikke kan skjule min mave mere. Den er vokset SÅ hurtigt. Håber at vi stadig kan dele en god nyhed med dem der .

01-04-2014
Nettew
Nettew

har du prøvet at ringe til lægen og spørge om det lyder som en pletblødning?

01-04-2014
Enmandshaer
Enmandshaer
An error occured, please try again later.
Loading...