Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Gravid og paa kur?

Jeg er blevt gravid og har termin til december, saa jeg er ikke saa langt henne. Men det var ikke meningen det skulle vaere nu, eftersom jeg skulle starte paa uddannelse til august. Men jeg er ogsa en overvaegtig kvinde, og jeg skulle have tabt mig inden vi skulle have nr 3 her :-) Nu hvor det er sket er jeg selvfolgelig glad, men samtidig er jeg ogsaa ret bekymret for at skulle tage paa:-/ Da jeg var gravid med vores mindste for 4aar siden,var jeg ogsaa en storre kvinde, men jeg passede meget paa, saa jeg ikke tog meget paa, jeg gik 12 dage over tid med hende, og to 13-15kg paa, hvilket er ok syntes jeg, naar man taenker paa jeg gik 12 dage over, og var 8kg lettere dengang. Saa derfor taenkte jeg at jeg skulle starte paa Dukankuren, saa jeg kunne tabe mig mens jeg gik i skole og saa om ca 1 aars tid prove at blive gravid, men saadan blev det ikke. Men maa jeg vaere paa Dukankuren mens jeg er gravid? Maa man tabe sig mens man er gravid? Ifolge BMI er jeg kraftig overvaegtig :-/ Og jeg er virkelig bange for at blive meget meget storre. Vh M.M

02-04-2014
miamaja
miamaja

Mange tak for jeres Kommentar og gode raad! :-)
Det hjaelper mig meget at hore hvad andre ved omkring det, og hore hvordan andre overvaegtige gradvide har gennemfort deres graviditet.

Jeg haaber ikke at jeg tager mere end 6-10kg paa, og jeg vil selvfolgelig passe paa med hvad jeg spiser og saa er jeg faktisk begyndt at gaa 3km som minimun, hver dag.

Knus M.M :)

04-04-2014
miamaja
miamaja

Mener e kloge siger at der udskilles nogle affaldsstoffer når man er på kur og de er ikke gode for baby. Havde selv et bmi på 37 da jeg blev gravid og er nu 39+2 og har taget 6 kg på. Så hvis du passer på og spiser sundt.

02-04-2014
Helleelle
Helleelle

Jeg ville bestemt ikke synes du skulle være på kur under graviditet og amning. Gå en masse ture og spis fornuftigt. Min kusine tabte sig mange kilo under sin første graviditet på den måde. Og tillykke :-)

02-04-2014
ManneP
ManneP
Barn på 3 år og 2 måneder

Min læge sagde at dukan ikke dur når man er gravid, jeg er selv stor og var rigtig godt igang med vægttab på dukan, men det sluttede så brat. Tillykke med graviditeten;-).

02-04-2014
Bonnie03
Bonnie03
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...