Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Problemer....

Hej Piger. Jeg har en del problemer med min søns far, er der mon nogen der har nogle guldkorn eller kender nogle forum eller hjemmesider jeg burde kende ?

02-04-2014
Sif11
Sif11

Hej igen... 

For lige at bringe den op og tilbage til udgangsspørgsmålet : Er der nogen der kender forum eller sites målrettet lidt mere til enlige ?

15-04-2014
Sif11
Sif11

Hej... og igen tak for svar.

Jeg sover med en ekstra pude og det hjælper.. men ikke lige på det her problem !

Helleelle : Jeps, alle smsér bliver gemt ! 

sine83 : Jeg forstår godt at det må være svært ikke at se sit barn så tit,( De har aldrig boet sammen ) men jeg er jo nød til at tage hensyn til min søn først og fremmest og til mig selv. Jeg kan ikke opfylde hans fars behov på bekostning af vores trivsel i hverdagen...

Jeg føler han har angrebet mig de sidste 2 år, eller det har han faktisk...  Det har vist sig at det eneste der hjælper er hvis jeg ligesom tar styringen og ikke viser nogen tegn på svaghed når vi tar diskussionerne og derefter ringer og forklarer mig og taler stille og roligt når han er faldet lidt ned. 

Vi har netop haft en af de samtaler og han måtte indrømme at noget ikke fungerede og kunne godt forstå mit beslutningsgrundlag når det kom til stykket. Det er bare så sjældent jeg kan få ham til at lytte...

Jeg har anbefalet ham at kontakte foreningen far eller læse om rettigheder på sf hjemmesiden eller lure triks af hos hans brors famillie, men som regel ser han sig selv som verdensmesteren der ikke har brug for nogen råd eller hjælp.

04-04-2014
Sif11
Sif11

kunne være i skulle mødes på foreningen far. så han ikke føler at du angriber ham.

03-04-2014
sine83
sine83

Men et eller andet sted er det jo også svært Ikke at skulle se sin søn så meget.

03-04-2014
sine83
sine83

Undskyld det var en forkert tråd .

03-04-2014
Baby1214
Baby1214

Jeg sov med en ekstra pude, så hovedet var lidt højere.Det hjalp lidt😉

03-04-2014
Baby1214
Baby1214

Husk gem faderens sms'er

03-04-2014
Helleelle
Helleelle

Hej og mange tak for svar.

Min søns far har en tendens til at tale meget grimt til mig og sende beskyldnings sms i tide og utide. Han ser problemer alle vegne og kritisrer min opdragelse, min famillie, byen vi bor i sågar lægen og vuggestuen har fået en tur. Han mener han har ret til at blande sig i alt...

Han har truet med " De sociale myndigheder" altså Statsforvaltningen de sidste 2 år, nu fik jeg nok og har bestilt en børnesagkyndig samtale. Nu mener han så det er dumt og at jeg bare laver problemer.

De har haft samvær hver anden weekend og mandag til tirsdag i den anden uge. Jeg har over en længere periode set tegn på at min søn ikke trives med de mange skift. Jeg har foreslået løsninger, som ændring af ugedagen eller samvær uden overnatning. hver gang blev jeg mødt med tilsvining og trusler om Statsforvaltningen. Nu har jeg skåret igennem og sagt de må nøjes med samvær hver anden weekend, så vi kan se hvordan sønnike reagerer på det. Så flippede han helt skråt, skældte og smældte, " Jeg bliver rigtig sur nu og du kommer til at fortryde det !" 

Det fylder alt for meget i mit hoved og jeg finder det virkeligt ubehageligt at hans far kan sætte spørgsmål ved om han trives og om jeg vil ham det bedste. ( Jeg kan jo heller ikk lade være at spekulere på om han ikke trives hos sin far og hvad farmand kan finde på at sige til ham!)

Vi Har en super glad dreng der trives virkelig godt både hjemme og i vuggestuen. 

Tak fordi i læste med...

03-04-2014
Sif11
Sif11

hvilke problemer drejer det sig om. det er jo ikke problemfrit at have børn og slet ikke hvis man skal blive enig med sin x

02-04-2014
sine83
sine83

hvilke problemer? altså, mødrehjælpen kan hjælpe med lidt af hvert, både hvis man bare vil have en snak men også hvis man har juridiske spørgsmål eller bare har brug for du godt råd :-)

02-04-2014
Enmandshaer
Enmandshaer
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...