Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Kat og spædbarn

Selvom jeg kun er i 8. uge, stresser jeg over hvordan det mon skal gå, når jeg både har kat og nyfødt. Min kat er MEGET tam og følger mig overalt. Hun sover i sengen under dynen sammen med mig og har altid gjort det - og jeg synes, at det er rigtig hyggeligt. Jeg er lige så afhængig af min kat som hun er af mig. Jeg har altid ladet hende følge mig og være med i alt, og nu er jeg bange for at det giver bagslag, for det ville bare være så synd for katten, hvis hun pludselig ikke må være på soveværelset længere fordi der er kommet en baby, eller hvad synes I? For samtidig er jeg vildt bange for at katten skulle finde på at ligge sig på den nyfødtes ansigt og blokere for luftvejene. Jeg har 2-3 gange oplevet, at min kat skulle til at ligge sig på mit ansigt, så jeg ved, at hun kan finde på det. Jeg aner ikke, hvad jeg skal gøre! Nogle gode forslag eller erfaringer??

02-04-2014
lottella
lottella

hvis den kat er en udekat kan du jo evt. vænne den til at være ude hele natten.

hvis ikke ville jeg anbefale allerede nu at starte med afvendningen, start med at andet rum end lige op til soveværelset, hvis din kat kræsser på døren kan det holde dig vågen HELE natten. sørg for at den får godbider og vand så den ikke føler sig smit væk :)

det kan også godt lykkes at vænne en kat til a lægge sig et fast sted ex. en hule, tæppe mm. her skal i lægge katten hen hvis den prøver at kravle op på jer (det kan være meget energikrævende)

da vi skulle have vores kat til ikke at være sove værelseskat mijavede og kræssede hun i 2 måneder.. derfor START NU, på øvelserne om det så er at lukke den inde eller et fast sove tæppe.

07-04-2014
bastian 2014
bastian 2014

Min store sorte hunkat sov også i sengen og ja faktisk lidt lige som din kat følger en rundt over det hele og ja kan sagtens finde på at ligge sig i ens hoved :) skide dejlig kat hehe. Når men jeg tog den beslutning simpelthen at føre så katten ikke kan komme in på vore soveværelse da jeg havde samme bekymringer som dig :) jeg tænkte at det bare er en midlertidig løsning til lille pigen kan sove inde hos sig selv :) min kat tog det faktisk meget pænt hun stod lige ude for døren de 2-3 første dage og miavede i 5 min tid og nu følger hun mig bare rundt alle andre steder in der :) håber det hjalp (selvom katte selvfølgelig er forskellige )

07-04-2014
Pips2307
Pips2307
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...