Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

2 år og briller

Min datter på 2 er meget langsynet og skal have briller. Er der nogen der har erfaringer med brillestel til børn? Fik en god snak med en optikker, men måske der er nogen der har nogle fif?

03-04-2014
februar17
februar17

Kommentarerne er fjernet af forfatteren.

05-04-2014
Madam_Mundus
Madam_Mundus

Tak for jeres svar, så har jeg da lidt viden inden mandag.:)

05-04-2014
februar17
februar17

Kan ikke helt huske hvad glassene hedder, men noget lignede herdaglas som ikke splintrer (eller skal meget til) de er i 3 prisklasser, men den dyreste bruger man når man er på fuldstyrke og er over en styrke på 5på, de næstbillige kan man bruge på den styrke også men helst ikke meget mere end 6, da øjnene forstørrest (det vil jeg ikke for mine piger).. til den store pige har vi to stel og det ene bruger hun meget sjældent (mest da det andet par er til reperasion) det ligner meget titanium, men er lidt tykkere og det kan ses på hende om hun bruger dem forlænge da de er lidt tunge på hende

05-04-2014
laksepige
laksepige

Hedder glassene også noget specielt? Eller går det efter pris? Der skal ikke spares, hun skal bare have det bedste for hende. Fik anbefalet en optikker, som skulle være god til børn, for er helt på herrens mark, ingen har briller i familien.

05-04-2014
februar17
februar17

Det var også dem øjenlægen anbefalede, men opikkeren anbefalede nogle andre ( kan ikke huske navnet) hvor glasset kunne slibes tyndere i, så de ikke så så voldsomme ud. skal se begge modeller, så må jeg vurdere derfra. Det vigtigste er at de er robuste, , behagelige for hende , så må design og pris være hvad det er.

05-04-2014
februar17
februar17

begge vores piger har titanium fra lindberg brillestell og det kan jeg klart anbefalle også. Men du må også være obs på glasserne, da de billigeste glas i din datters styrke forstørrer hendes øjne.

Den store pige hos os var knapt 10 mdr da hun fik briller, hun har det samme stel stadigvekk og er lige blevet 4 år, men de har fået nogle helt få reprasioner på garanti, vi har 3 års garanti, vi bruger ikke de helt billige glas nu, men tror de ligger omkring 1200 kr pr stk (har ikke valgt de dyreste endnu, da hun ikke er kommet på fuld styrke) hendes glas er +5,0 og 4,5..

lillepigen var ca 18 mdr da hun fik briller og er lige blevet 3år, hun har haft +3 hele tiden, men vi var hos øjnelæge i sidste uge g nu skal hun op på +5,75 og +4,5..

05-04-2014
laksepige
laksepige

Hvis du har instagram, kan du ser billeder af min pige med brillerne på min profil: irenegadegaard

05-04-2014
MutterGadegård
MutterGadegård

Du skal altid omkring en øjenlæge, når dit barn ikke er ældre. Vores pige fik briller da hun var 12 mdr. Vi har nogle briller i titanium fra Lindberg Optik. De holder vildt godt. De er bløde, lette og bøjelige, og så fylder de ikke meget i et lille barnehoved og tager derfor ikke for meget af barnets udsyn. På samme måde bliver de heller ikke voldsomt dominerende i barnets ansigt. Andre briller vi har set på synes jeg var enten for stive eller for voldsomme. Brillerne fra Lindberg er dyre, men for os var de alle pengene værd.

05-04-2014
MutterGadegård
MutterGadegård

Jo vi har været hele møllen igennem, en special børne øjenlæge og den er god nok. + 5,25 og +4.
Hun begyndte pludselig at skele helt vildt, så egen læge sendte os videre til børneafdelingen.:)

05-04-2014
februar17
februar17

Har du været omkring øjenlæge med barnet?? Eller er det optikeren der siger langsynet?? Alle børn er født langsynet fik jeg at vide da vores datter gik til øjenlæge pga skelen, nogle selvfølgelig mere end andre:-/ Men hvis ikke du har været omkring øjenlæge, vil jeg anbefale dette og ellers er der jo mange søde briller til børn:-)

04-04-2014
kirped
kirped
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...