Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Hvad gør jeg??

Hej folkens, jeg har en "Facebook veninde" som gerne skulle havde født for halvanden uge siden, med en igangsættelse. Vi har fundet hinanden her inde, og har skrevet lidt sammen i gennem vores graviditeter. Hun var 3 uger forand mig. Men nu skulle hun jo gerne havde født men har intet hørt fra hende. Jeg har skrevet til hende 2 gange og jeg har ikke fået noget svar. Jeg kan se hun har læst mine beskeder. Jeg er self nervøs for, om der er sket noget? Og der står ikke noget på hverken hendes eller hendes kærestes face side. I ondsdags skrev jeg til hende : Hej søde hvordan går det med dig/jer :) Er der kommet en lille :) Her venter vi stadig :) Skal jeg skrive til hende igen eller bare lade hende være? Jeg vil nødig trænge mig på, jeg tænker bare på hende stort set hver dag...

04-04-2014
anner89
anner89

Ja du må endelig skrive hvis du hører noget, bliver selv helt bekymret!

09-04-2014
lunamunk
lunamunk
Planlægger

Nu er der gået 2 uger, så nu har jeg skrevet til hende igen. Det bliver den sidste besked, håber bare de okay.

Jeg skrev:

Hey Hvordan går det med jer? Håber ikk der er sket noget som ikk skulle ske. Håber i alle 3 er okay. Bliver helt nervøs når jeg ikk høre noget, men vil heller ikk trænge mig på. ALT held og lykke fra mig og stor bamse krammer ;)

08-04-2014
anner89
anner89

ja okay på den måde, kan ikk huske hvad hun hedder her inde, hun har heller ikk billede på. men tror lige jeg giver det nogle dage endnu og ser om hun ikk skriver...

04-04-2014
anner89
anner89

Jeg er jo venner med hende på facebook og hun har læst de to gange jeg har skrevet til hende, så tror ikk det vil hjælpe at eftersøge hende her inde :) Håber bare hun er okay, kan være jeg skriver til hende om en uges tid, nu må vi lige se hvornår jeg selv føder ;) Har termin i morgen. Er bare nervøs for der er gået noget galt ved hendes fødsel fordi jeg intet har hørt, vi har fulgt hinandens graviditeter siden ca uge 10 tror jeg. Men mon ikk jeg hører noget når hun er klar? Det håber jeg :)

04-04-2014
anner89
anner89

Nej de har slet ikk skrevet nogen på face, men hun er heller ikke en som sætter alt muligt op på face. Men tænker at måske ville venner og familie havde skrevet tillykke på hendes side, men der er ingen ting? Jeg kender desværre ingen som hun kender, ellers ville jeg havde spurgt der.

04-04-2014
anner89
anner89

Jeg ville give hende tid. Det kan være hendes overskud er total forsvundet i bare ikke magter andet end at passe sin baby, hvis den er kommet :) så slå koldt vand i blodet, i hvert fald lidt endnu :)

04-04-2014
TineFroberg
TineFroberg

Har i ikke nogle fælles bekendte, som du evt kan spørge? Ellers ville jeg nok lige slå koldt vand i blodet lidt. Hun kan jo se, at du har prøvet at kontakte hende, så mon ikke, hun giver lyd lige pludselig? :)

04-04-2014
3eNgLeBøRn
3eNgLeBøRn
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...