Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Aften/sove rutiner søges

Vores søn skal ind til sig selv og sove snart, vi har begge haft den indstilling at det gav ham stor tryghed at sove i sin seng inde hos os.. Men nu skal han på sot værelse snart, hvordan gør i om aftenen og hvordan får i jeres børn til at lære at sove selv?? Han er 20 mdr og ja der er nok mange der syntes at det er for sent og alt muligt, men det er vores holdning og vi ville gerne bare høre forslag til hvordan vi kan sammen sætte en god rutine omkring godnat tid😉

05-04-2014
Hoppner
Hoppner

her er vores knægt 14mdr. vi skifter til nattøj, børster tænder og siger godnat til far, bliver puttet i sovepose (dynen ender over hovedet), sut i munden og sut i hånden, tænder melodi på baby alarm, bliver lagt, putter bamser helt tæt omkring ham og siger "godnaaat skat, sov gooodt" og lukker døren. der er ALDRIG noget, han ligger sig til at sove med det samme :-) det tager maks et kvarter, men det virker :-)

05-04-2014
Enmandshaer
Enmandshaer

der er mange forskellige holdninger til hvornår barnet skal i eget værelse. her kom H der ind da han var 4,5 måned gammel. vi har stadig samme rutine. pusletid, ind og sige godnat til den af os som ikke putter, og så ind i værelset hvor vi sidder i vores gyngestol og synger elefantens vuggevise... når den er slut er det i seng med sut og bamse og så går vi ud af værelset. for det meste må vi lige ind én enkelt gang og give en tår og drikke, men ellers hører vi sjældent noget. vi er aldrig blevet siddende på værelset til han sov, til gengæld har vi da haft enkelte aftener hvor vi har rendt frem og tilbage rigtig, rigtig mange gange ;-)

05-04-2014
shanoma
shanoma

Altså, vi lagde vores datter på eget værelse da hun var 6 mdr, så jeg ved jo ikke, om du overhovedet kan bruge mine erfaringer, men... Vi gør det hver aften, at vi leger stille og roligt de sidste 30 min inden sengetid. Så går vi ind på værelset, hvor vi har en god lænestol ved siden af hendes seng. Her sidder vi og læser en lille bog, synger en sang eller snakker lidt. Ca 5 min, mens go-nat musikken spiller stille ved siden af. Så blir hun lagt i sin seng med nusse-tæppe og dyne, og musikken spiller yderligere 10 min. Vi er ikke helt der, hvor vi bare lægger hende og går, men vi forsøger at gå ud, og så går vi tilbage, hvis hun blir ked af det. Vi bryder os ikke om at hun skal ligge og græde, så derfor gør vi det sådan. Ofte ligger hun og snakker og leger med sutten 20 min, hvorefter hun brokker sig lidt og begynder at nusse sit tæppe, og hun sover som regel efter 30 min.

05-04-2014
ManneP
ManneP
Barn på 3 år og 2 måneder

Vores datter har også altid sovet i vores seng men da hun blev 7 mdr tænkte vi at det var tid vi skiftede hende bare, børstede tænder sagde go nat og lagde hende i hendes egen seng, hun sov med det samme og har gjort det lige siden ;) dejlig nemt, vi putter hende ved en 7 - halv 8 tiden ;)

05-04-2014
Amaryllis1
Amaryllis1
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...