Erfaring med.....

Godaften allesammen. Er der nogen herinde som lever efter LCHF?? Er der nogen der har erfaring med det? Har li købt 2 bøger... Og det lyder da tiltalende meget af det. Nu er jeg mest intra. I vægttab på LCHF? Nogen der vil dele ud af deres viden?

05-04-2014
Ponulle
Ponulle

Ved god at der ingen grænser er på mængderne, måske du sku ud i flere grøntsager? Kuren hedder ko ikke kød kød kød😊 en god retningslinjer er 6 slags grønt hver dag og prøv at undgå de tong du skal spise meget af for at blive mæt fx fedtfattige ting som kylling og skyr. Kig på protein fordelingen er det protein du blir mæt af???

07-04-2014
Omor
Omor

Tillykke med de minus 12 kg! Det er flot! Og trøster mig lidt ;)

Men synes altså det er lidt grænseoverskridende med alt det fedt man ska spise og ingen begrænsning på måltids mængden, når nu jeg har været vant til det. Men jeg kan helt sikkert godt mærke forskellen på mætheden, men hold op jeg føler mig kompakt i min krop i forhold til efter et måltid på min tidligere kost :-/

07-04-2014
Ponulle
Ponulle

Jeg glemte i de tidligere indlæg at nævne at jeg har tabt 12 kg i løbet af det første 1/2 år, uden at gøre noget ekstra for det. Ville nok gætte på Atdu godt ku skrue op for fedt i den menu du foreslår. Evt vedat serverer smør/flødeskum til pandekagerne og endelig huske ekstra på rundstykker. Droppe æblet ogspise fxen peberfrugts med philadelphia el en skive ost rullet medskinke. Frokosten igen godt med smør, ekstra mayoevt the/kaffe med fløde el kokos cream og så tilafremsmad tilsætte ekstra fedt med Mayo, smør el olie. Husk især at variere grøntkosten ( blomkålsris, svitset kål, rå kost og salat) det er ofte der jegsynresdet blir trist. Det med ønskevægt er måske lidt farligtda man siger at på lchf rammer du din idealvægt altså ikke noget bestemt men et niveau din krop hard forudbestemt delmål man jo luge ha for øje..,

07-04-2014
Omor
Omor

Jeg er SÅ glad for jeres respons.
Jeg har før jeg blev gravid med nr. 2 tabt mig 35 kg på 12 mdr. Ved at motionere og tælle kalorier (groft sagt). Jeg vil rigtig gerne af med ca. 17 kg og de 10 af dem måtte riiiiiigtig gerne forsvinde inden 1/6 ( det blir nok ved ønsketænkning)
jeg kunne sagtens hoppe på min gamle livsstil, men den er så ego at den slet ik passer ind i vores familieliv, trods min kæreste også gerne vil tabe sig.
Han er ekstremt kræsen og gider virkelig ik motionere... Så det er med at liste motionen ind under dække af: skat, ku du ik li skaffe en motorsav, så vi kan få fælde de træer. Nu de så væltet, sku vi så ik liiiii lave det til brænde og stable det. Jeg henter li en skovl, så graver vi li lidt rundt om de rødder, de ska jo op på en eller anden måde osv osv. Det er tiltider RET udfordrende, at skulle "sparke" til ham men samtidig liste aktiviteter ind under dække af noget andet.

Jeg har købt LCHF- mæt og glad og den nye mæt og slank af Janes. Sjovt nok, er kæresten HELT med på at prøve det, og det har sikkert slet slet slet ik noget at gøre med at han må spise "rigtig" bacon og flødesauce ;)
Her er det så jeg tænker..... Det er SÅ meget modsat af hva jeg har været vant til... Og min krop nærmest skriger nej nej nej nej nej nej, det er helt galt det her mutter ;)!!!
Eks på en menu: morgenmad, røræg m. Kanel og æble og 1 rundstykke (bagt efter bogen). Frokost, 1 skive stenalderbrød m. Æg og avocado rørt i mayo. Aften, bøfstroganoff med råkost (hvidkål og squash) med oliven dressing.
Kan vi tabe os af at spise alt det? Og er det fedt nok?

07-04-2014
Ponulle
Ponulle

Vil klart anbefale dersom livsstil og IKKE en kur. Ellers opnår du kun elevator resultater...

06-04-2014
Omor
Omor

Min kæreste og jeg har prøvet LCHf-kuren og med gode resultater. Det handler meget om at man ikke skal være fedtforskrækket (hvilket jeg nok ellers har haft en tendens til at være). Der er ingen regel for hvor meget mad du må få dvs. Du behøver ikke stå og veje dine måltider! :) man skal spise når man er sulten og stoppe når man er mæt. Da vi startede blev jeg meget "overrumplet" af alle de nye opskrifter og nye ingredienser der skulle købes. Jeg tror det er vigtigt at man i starten prøver at koble det sammen med det man er vant til at få, og så selvfølgelig udskifte det "forbudte" med noget andet. Altså jeg lavede lasagne med "min egen" kødsovs og så udskiftede jeg lasagneplader med nogle fra LCHF.

Om morgenen fik vi blandt andet:
stenalderrugbrød med smør, spegepølse/æg
Omeletter med ost og skinke. tilbehør - grønsager

Middag bestod af rester fra dagen før
Typisk noget kød med salat (snittet af grove grøntsager. Blomkål, hvidkål, squas, gulerod) på grønsagerne/salaten fik vi en dressing lavet af 18% creme fraiche tilsat lidt fløde og krydderier efter ønske. Det er netop denne fede dressing der giver hurtigere mæthedsfornemmelse, så man ikke spiser så meget som man måske ellers kunne...

Vi lever ikke længere konstant på LCHF, men vi vil gerne tage nogle uger i ny og næ når vægten trænger., ;p
06-04-2014
Kasto90
Kasto90

Ville nok starte med at slå over lchf, blive sukkerfri. Derefter leve sådan i en periode hvorefter ( når kroppen har lært at forbrænde fedtet) kan eksperimentere med at bringe kroppen i ketose. Det er i de første dage i afsukreficeringen det erfarligt og man nemt falder i. Min erfaring siger mig at det er klogt for så vidt muligt at gå uden om alle alternativer til kager ogdelvis også lchf brød. Mht kalorier så ville jeg til at starte med slet ik tælle, men øve mig på at få spist nok fedt og grøntsager, og få nødder ( dog gerne kerner). Nu ved jeg ikke hvilke bøger du harkøbt, men gætter på Jane Farber a ka madbanditten. Måske du sku surfe lidt rundt påkendes blog hvor der er en del links, forklaringer og godeopskrifter. Evt skriv til hende hvis der er noget du ikke forstår fx. Vi pb på FB, syntes hun har været sød til at svare. Yderligere findes der virkelig mange blogs om emnet evt også svenske sider. Yderligere tror jeg også på få fyldt køkkenskabene op med det rigtige low carb/no carb, og fryseren med lchf brød til de dumme dage, så det ikke er nødvendigt at hoppe i pga tids pres. Og husk så kun at spise til du er mæt og at når du syntes du spiser megetfedt så spis det dobbelte😊

06-04-2014
Omor
Omor

Tak for svar omor :-) jeg vil jo gerne gå ned i vægt.. Altså starte på striks LCHF. Men jeg syns fismer det er ret svært lige at regne ud hvad og hvor meget jeg må spise. Det ene øjeblik tror jeg at jeg har fanget det.. Og det næste er jeg DYBT forvirret. Så må jeg spise alt det sunde men tilføje fedt hist og her til hvert måltid... Men alligevel må jeg ik få for meget... Aaaaaarh... Kaos i mit hoved ;-D jeg kan tydeligt mærke mætheden er en helt anden og varer de der 4-5 timer, men for pokker jeg føler mig bastant i forhold til min tidligere kost.

06-04-2014
Ponulle
Ponulle

Har du nogen specifikke spørgsmål?

06-04-2014
Omor
Omor

Har levet på lchf soden juni mnd. Men da familien ikke er heelt med har det kun været moderat. Jeg gjorde det for at skifte livsstil ( nul sukker) og ikkefor at tabe mig som sådan. Da vi ramte januar sagde vægten minus 12 kilo uden jeg havde tænkt på det. Trænger lige nu til at komme tilbage på sporet og denne gang trækker jeg helefamilien med for det er faktisk ikke så stor omvæltning dog bliver det stadig moderat lchf.

06-04-2014
Omor
Omor

Tænker at det kunne være rart med nogen at dele erfaringer med :-)

05-04-2014
Ponulle
Ponulle
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...