Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Fjernsyn på værelset hvornår!

Vores dreng som snart bliver ved med at sige, at han sååååå gerne vil have fjernsyn på værelset. Jeg har bare altid været imod, at så små børn skulle have det! Hvornår fik jeres børn fjernsyn på værelset?

06-04-2014
giraffen79
giraffen79

Jeg ville aldrig tillade tv på værelset før 13-15 års alderen. Ikke fordi de ikke må se tv, men fordi jeg hellere vil at mine børn laver andre ting, vi har heller ik tv i soveværelset. Ska vi se tv foregår det i stuen og så er det en fælles ting vi hygger os med. Min pige ser en del ramasjang, men hun slukker det også tit af egen vilje fordi hun ik gider se det så længe

15-04-2014
Annedol
Annedol

Vi har kun 1 fjernsyn. Og det trives vi fint med. Hvis vi vil se forskellige ting, så øver vi os i det, det hedder "fællesskab". Tit er fjernsynet slukket.

Maximundus har tv på værelset hos sin far. Men ikke her. Og hun efterspørger det ikke.

15-04-2014
Madam_Mundus
Madam_Mundus

Vil sige aldrig.. Med den viden om, hvordan skærme og hvordan lyset påvirker, at man får dårligere søvn - har jeg besluttet at vores børn aldrig skal have det. Har det heller ikke selv.

07-04-2014
bonnieogmads
bonnieogmads

Vores på 5 fik i fødselsdagsgave sidst. Var ikke super begejstret, svigermor (den glade giver) forlangte at han fik antennekabel ind - det skal hun fandme (undskyld) ikke bestemme - så han kan kun se dvd. Han bruger det max to gange om ugen, enten for at få en lille pause fra søster på 7 mdr, eller inviterer os ind og hygger med film. Så det kan jeg gå med til.

07-04-2014
tennapavia
tennapavia

jeg kan godt følge det med den lange dag i institutionen, men samtidig tænker jeg om de behøver sidde på eget værelse for at slappe af. H kan også have behov for at slappe af, men det gør han lige så fint med en bog vi kigger i sammen eller et puslespil som vi laver sammen med ham. nogen gange ser han da fjernsyn, så er vi heller ikke mere frelste ;-) men vi har kun ét fjernsyn i huset og det er i stuen, så ser vi det sammen og så snakker vi om hvad vi ser. på den måde "glemmer" vi heller ikke tiden så han pludselig sidder for længe. man skal selvfølgelig gøre det man føler rigtigt, jeg håber blot at det kan vente lidt længere... men nu må vi se ;-)

06-04-2014
shanoma
shanoma

Ja... Jeg har spurgt hvad det er , han vil med det og han siger at han vil se ramasjang om morgenen( læs, han står meget tidligt op!)

06-04-2014
giraffen79
giraffen79

jeg har det som dig, kan ikke se hvad de skal med det, men det er jo bare mig. orm nevø og niece har lige fået i julegave, de var 5 og 6 på det tidspunkt. kunne selv godt tænke mig at trække den lidt længere med H men nu må vi se. vi har venner hvis datter fik som 3 årig.... det synes jeg er alt for tidligt!

06-04-2014
shanoma
shanoma
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...