Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Dilemma omkring min datters hår

Vi har en datter på 13 mdr, hvis hår har en p.... Irriterende længde- det hænger ned i hendes øjne.... Indtil nu har jeg bare sat en elastik i det har været fint, men nu har hun fundet ud af at hive dem ud- lige meget om det er alm elastikker eller de helt små tynde i gummi. Jeg vil så gerne, at hendes hår skal være langt og ville være rigtig ked af, at klippe det af, men det er jo ikke pigens behov. Gode ideer søges Eller ville i klippe det pandehår kort? 😥

06-04-2014
giraffen79
giraffen79

Hej min datter er 4 mdr. Og blev født med mega langt hår, som er længere idag. Igår blev jeg enig med mig selv at klippe pandehåret over øjnbrynet og håret i nakken lidt kort da hun svedte meget når hun sov, sys det var syndt at hun skulle vågne i svedbad. Hår vokser jo, det bliver langt igen. Blev glad efter jeg gjorde det, råder dig til set samme:)

08-04-2014
Sebag
Sebag

Prøv at flette hendes pandehår i franske fletninger- en på hver side,det holder ihvertfald min datters hår væk fra ansigtet en hel dag. Med tiden holder hun op med at hive elastikkerne ud, så derfor lad være med at få hende klippet hvis det er ikke det du vil. Det jeg mener er- gør det du syntes er rigtigt og ikke dem som syntes at børn skal ikke have langt hår.

08-04-2014
Jasminmin
Jasminmin

Kommentarerne er fjernet af forfatteren.

08-04-2014
Jasminmin
Jasminmin

Min første datter blev født med så meget hår at det allerede der kunne komme i rottehaller :-D hun er nu 13år og har været langhåret og med langt pandehår lige siden fødsel :-)

07-04-2014
Sidselwael
Sidselwael

Du skal nok få dit behov stillet for elastikker, spænder og tingeltangel - tiden er bare ikke rigtig for det nu. Og bare fordi du klipper det ny, betyder det jo ikke, at du ikke kan sætte det op med elastikker eller spænder. Da selmas var klippet kortest kunne jeg stadig satgens sætte det i en elastik.

Og hun stopper nok med at pille det ud med tiden :)

06-04-2014
MutterGadegård
MutterGadegård

Hihi kan læse at i synes hun skal klippes..

Meeen elsker bare det lidt krøller babyhår, der ikke er tungt og ja problemet er, at hun hiver aaaalt ud, men tror i dag jeg har fundet elastikker der bliver...👍👏😊

Det er ikke pga jeg ikke vil betale for at hun skal klippea, for kan sagtens gøre det selv, synes bare det er så fint, når der bare er en lille elastik eller spænde i, men kan godt høre, at jeg vidst er nødt til at tage den drøm op til revurdering! 😊

06-04-2014
giraffen79
giraffen79

Jeg klippede min datters pandehår og et par totter for ca tre uger siden og hun bliver 6 mån i morgen. Det er rockerskævt og jeg ville ønske at jeg aldrig havde gjort det, men taget hende til en frisør istedet for. Det husker jeg til næste gang. 😉

06-04-2014
LineR86
LineR86

Mine piger har haft kort pandehår til de var med på at der skulle spænder og lign i hver dag. De er nu 4 1/2 og 6 år og har begge langt hår. Dog skal det friseres x 2 hver dag og det skal sættes op i fletninger, haler etc. Ellers bliver de klippet. Gider ikke det slaskende rundt i øjne, mund, mad etc.

06-04-2014
Budda
Budda

Ej, undskyld alle de fejl! Jeg er på fra telefonen, og den volder mig godt nok problemer!

06-04-2014
MutterGadegård
MutterGadegård

Jeg ville hekt klart klippe! Selna blev klippet første gang, da hun var 13 mdr. Hun fik klippet en kort page ned pandehår. Pagen blev kort, da vi gerne ville have, at det voksede ud jævnt og lige i stedet for det der tjavseri, som babyhåret jo bare er naturligt. Nu har hun næsten til skuldrene, og det er altså bare meget pænere nu, end før hun blev klippet, da det er en frisure og jævnt. Kort pandehår kommer hun til at have hele sin barndom, da det bare er alt for upraktisk med det lange - hvis børn har langt pandehår er det kun for forældrenes skyld. Selv er jeg "til" kort pandehår, og har det også selv, da jeg synes det er klædeligt - også til mit barn. Så: få hende klippet! Det er det bedste udgangspunkt for en pæn langhårsfrisure..

06-04-2014
MutterGadegård
MutterGadegård

Min datter har først nu i en alder af knap seks år fået sin vilje med og prøve at lade pandehåret gro. hun har ellers hår ned til lenden, men det bliver sat op eller flettet hver dag. hun elsker hendes lange hår, så længe vi husker at flette det til natten. så jeg stemmer for at give din datter kort pandehår. ;)

06-04-2014
Louise1988
Louise1988

he he ja men så kan det da også godt Ske at jeg skifter mening hvis jeg selv en dag får en lille pige;-) H var heller ikke glad for det første gang han skulle klippes, men har heldigvis en god veninde som gjorde det og jeg slappede helt af selvom han var ked af det. anden gang han blev klippet var det bare skide sjovt... men altså uanset, så stemmer jeg stadig for pandehår ;-)

06-04-2014
shanoma
shanoma

Kender du en dekan klippe? Ellerhar du en frisør du kender godt. Syntes sagtens at en pagefrisure med forholdsvis kort pandehår og korte sider kan du i den alder. E er 18 mnd og er lidt i samme dilemma. Men VIL IKKE. Klippe andet end pandehår og siderne ( ved ørene) og må så bare vente på at længden kommer. Syntes problemet er at der ikke rigtigt er nok hår og det er alt for rundt.

06-04-2014
Omor
Omor

Hehe.... Har altid i mit liv som vuggestue pædagog hængt det samme😊

Meeeen det her er bare noget helt andet, kan godt mærke, at det betyder en del for mig

06-04-2014
giraffen79
giraffen79

jeg ville klippe det.... i min verden skal børn ikke have langt hår og slet ikke pandehåret. det kommer til at ligne jeg ved ikke hvad når håret slasker rundt og de ikke kan se for det og det hele tiden er i vejen... kombineret med snotnæse og mudderkager i hele hovedet, det fungerer altså bare ikke!!! sorry, ved godt at mange gerne ser deres små prinsesser med langt hår, men det er altså ikke altid særlig pænt!!!

06-04-2014
shanoma
shanoma
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...