Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Sæd i kroppen?

.. Når man er gravid, gør det så nogen forskel, eller hvad sker der hvis man får sæd i sig? Hvis man har sex uden kondom i en graviditet, sker der så noget? Jeg har tænkt over det, men glemte at spørge da jeg var inde ved jordemor. Er det noget i ved noget om?!

06-04-2014
KVLysgaard
KVLysgaard

Vi havde sex 6 ud af 7 dage om ugen de sidste 14 dage før jeg fødte nr. 3, så den tror jeg ikke på.
Der er ca. 1 tusindedel af det man får, når de sætter en i gang, i sæd, så det er kun det sidste nøk, man kan give det og det var nok sket alligevel.
Og naturen har i øvrigt sat en ordentlig prop i hulet, så der ikke kan komme bakterier mv. op, kaldet slimproppen.
Men sex er under alle omstændigheder godt for parforholdet, så bliv endelig ved med det.
Når det så er sagt, så er der et par ting, der kan være godt at vide. Livmoderhalsen kan godt være lidt sart under graviditeten, så der kan springe et blodkar eller to, så der kan komme en lille bitte smule blod efter sex UDEN at det betyder at man er ved at gå i fødsel eller abortere.
Efter en god gang sex og orgasme kan livmoderen, især i slutningen af graviditeten, godt blive lidt irriteret og man kan få nogen plukkeveer, igen helt ufarligt og går normalt over i løbet af max. en halv time.

06-04-2014
Randi2010
Randi2010

Der sker ikke noget ved det. Slet ikke. Og når du kommer tæt på termin vil jeg ligefrem råde dig til det. Jeg har været igennem 2 fødsler der begge er startet 2 timer efter sex :)

06-04-2014
SilkeRechnagel
SilkeRechnagel

Som også findes i de medikamenter, som bruges til igangsætning samt medicinsk abort. Men altså - meget små mængder :-)

06-04-2014
ManneP
ManneP
Barn på 3 år og 2 måneder

Prostaglandin, hedder det...

06-04-2014
ManneP
ManneP
Barn på 3 år og 2 måneder

Altså, det er noget med, at sæd indeholder et stof, som kan være medvirkende til at sætte fødslen i gang, når man kommer tæt på termin. I så små mængder, at man ikke skal være nervøs, altså :-) kan ikke huske, hvad det hedder, men fik det at vide af mine farmaceut-venner, da jeg var gået over tid. Det er åbenbart det der er grunden til, at man skal have sex, hvis man vil have gang i fødslen :-)

06-04-2014
ManneP
ManneP
Barn på 3 år og 2 måneder

Ork, det er min faste og eneste kæreste ;)
- Nej, jeg tænkte ikke på flere graviditeter i én. Men måske nogle af de stoffer og andre ting sæd indeholder, ville gøre noget. Jeg har ikke kunne finde noget konkret på google, men nogle steder står der noget om både kvindens og barnets immunforsvar. 

Måske jeg ikke er den eneste der har gjort mig tanker om alle mulige ting, bare for at passe på mig selv og barn. ;)

06-04-2014
KVLysgaard
KVLysgaard

Haha, ikke flere graviditeter. Men du kan stadig blive smittet med div. kønssygdomme :)) men hvis det er din faste partner, så har I nok styr på det ;)

06-04-2014
Mama-knutie
Mama-knutie

Hva er det du tror der vil ske? Jeg er forvirret. Du er jo allerede gravid?!

06-04-2014
Miuse
Miuse
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...