Sæd i kroppen?

.. Når man er gravid, gør det så nogen forskel, eller hvad sker der hvis man får sæd i sig? Hvis man har sex uden kondom i en graviditet, sker der så noget? Jeg har tænkt over det, men glemte at spørge da jeg var inde ved jordemor. Er det noget i ved noget om?!

06-04-2014
KVLysgaard
KVLysgaard

Vi havde sex 6 ud af 7 dage om ugen de sidste 14 dage før jeg fødte nr. 3, så den tror jeg ikke på.
Der er ca. 1 tusindedel af det man får, når de sætter en i gang, i sæd, så det er kun det sidste nøk, man kan give det og det var nok sket alligevel.
Og naturen har i øvrigt sat en ordentlig prop i hulet, så der ikke kan komme bakterier mv. op, kaldet slimproppen.
Men sex er under alle omstændigheder godt for parforholdet, så bliv endelig ved med det.
Når det så er sagt, så er der et par ting, der kan være godt at vide. Livmoderhalsen kan godt være lidt sart under graviditeten, så der kan springe et blodkar eller to, så der kan komme en lille bitte smule blod efter sex UDEN at det betyder at man er ved at gå i fødsel eller abortere.
Efter en god gang sex og orgasme kan livmoderen, især i slutningen af graviditeten, godt blive lidt irriteret og man kan få nogen plukkeveer, igen helt ufarligt og går normalt over i løbet af max. en halv time.

06-04-2014
Randi2010
Randi2010

Ork, det er min faste og eneste kæreste ;)
- Nej, jeg tænkte ikke på flere graviditeter i én. Men måske nogle af de stoffer og andre ting sæd indeholder, ville gøre noget. Jeg har ikke kunne finde noget konkret på google, men nogle steder står der noget om både kvindens og barnets immunforsvar. 

Måske jeg ikke er den eneste der har gjort mig tanker om alle mulige ting, bare for at passe på mig selv og barn. ;)

06-04-2014
KVLysgaard
KVLysgaard
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...