Skriger ved putning 10 mdr

HJÆLPPPP!!! Har en fantastisk dejlig datter på snart 10 mdr. Desværre er hun nærmest umulig at få til at sove for tiden, og det eneste der virker er trille barnevogn, eller køre bil. Det har nu stået på i en uge, hvor det minimum har taget 1 time at putte hende til aften. Det kom i forbindelse med vuggestuestart (som vi har god tid med) men kan det virkelig allerede være så kraftig en reaktion fra dag 1. Hvordan natten forløber varierer meget, nogle gode, og andre er helt håbløse. Nogle der har oplevet noget af det samme, og som kan berolige os! Hilsen nogle meget trætte og desperate forældre.

06-04-2014
Loulisebf
Loulisebf

Hej der er et spring omkring 10 mdr. Og mange har svært ved at sove i en periode. Måske kan det være det hår i sig selv igen. De gange vi har oplevet at vores søn lige pludselig skriger og ikke vil puttes er det forsvundet igen lige så stille i takt med at han er ude af springet igen. Men stadig mega frustrerende når det står på.

16-04-2014
Louska
Louska

vores datter var meget på samme måde. Der er rigtig mange indtryk. Da hun startede i dagpleje kunne hun ikke holde sig vågen til middag, heller ikke selvom hun kun var der en/to timer.

For os har det hjulpet at putte hende før. Og bare give kontakt, nusse og synge, så hun ved vi er der. Vi lister ikke eller hvisker når hun er putte. Hun skal kunne høre os, så hun ikke vågner og tror at hun er alene.

Hvordan natte forløber hos os er også meget varierende, men ofte sover hun igennem.

Håber skuden snart vender :)

15-04-2014
CiciBJ
CiciBJ
Baby på 15 måneder

Nøj hvor jeg kender det!!
Min fantastiske søn har fået titlen doctor jekyll and mr hyde, af netop samme grund..
Kasper er 9 mdr og en super glad og aktiv dreng, om dagen er der ingen problemer, hverken med leg, søvn eller appetit. MEN når han skal sove! Vi har altid ku ligge ham og så sov han kort tid efter, nogen gange skulle han lige ha en hånd på brystet, men nu skriger han så snart vi ligger ham, og ligger vi han og slipper ham, så triller han rundt og rejser sig op, vi bruger ofte over en time på at få ham til at sove, igår endte vi med at putte ham i barnevogn og kører til han sov. Når han endelig sover, går der en time eller to og så vågner han i et skrig og er nærmest utrøstelig, så den sidste tid har han sovet mellem os, nærmest inde i os - han kan ik komme tæt nok på.
Aner ik hvad der er sket eller hvordan vi får det ændret?
Kasper er endnu ik startet i dagpleje, og vi har ik ændret noget i vores hverdag..
Så tro mig, jeg forstår din/jeres frustration!

15-04-2014
AnneL86
AnneL86
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...