Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Gode råd søges

Hej med jer :) - jeg venter en lille puge til august og er meget urolig omkring amning, da det for mig er meget vigtigt, og dermed også vigtigt at jeg får alt med så intet glipper :) - nogle af her der har gode råd til en der skal være mor for første gang og inderligt ønsker at de amning bare skal fungere, koste hvad det vil, kløe, svige og smerter .,, kh

07-04-2014
Dybdal89
Dybdal89

Jeg måtte bruge suttebrikker de første 14 dage, da han ikke kunne tage ordentligt fat om brystet, men en dag havde jeg glemt dem derhjemme, og vupti, så kom han på uden. Så selv hvis suttebrikker bliver nødvendige i starten, er det ikke ensbetydende med at de er permanente :) Når du får menstruation kan din mælkemængde blive mindre, og barnet vil derfor spise oftere, plus at smagen ændrer sig, og det kan barnet også reagere på. Der vil også komme appetitspring, hvor barnet konstant beder om mad. Nogle børn er vildt utålmodige, bokser brystet og skælder ud hvis mælken ikke løber hurtigt nok.

08-04-2014
Tineand
Tineand

Jeg var også MEGET opsat på at amningen bare skulle fungere. Det gik fint på sygehuset så mente ikke jeg havde brug for vejledning der. Men men men... Efter tre uger måtte jeg opgive. Revner der ikke helede, svamp, nye revner på trods af amme brikker... Ikke spor sjovt og bestemt ikke det værd. Lea får flaske nu og vi har det begge strålende :) Lad endelig personale på sygehuset hjælpe dig MANGE gange og når du kommer hjem sundhedsplejersken :) men stress for alt i verden ikke over det allerede nu, det kan ikke betale sig :) Håber det lykkes for dig og husk bare, at du på ingen måde er en dårligere mor, hvis ikke du ammer - tværtimod! Held og lykke :)

07-04-2014
sanne_hougaard
sanne_hougaard

Jeg synes det er godt at du har store forventninger til amningen havde jeg også selv. Det var bare så pokkers vigtigt for mig og den første uge kæmpede vi bravt med amningen på sygehuset for min søn Elias (8mdr idag) vejede kun 2600 da han kom til verden og kunne ikke sutte helt ordentligt. så at ligge ned i sengen er bare alletiders og det nemmeste i verden . total afslapning for begge parter . men alligevel hav ikke alt for høje forventninger til det selvom det er det dejligste i verden så kan det også blive det mest irriterende og trælse . det endte med for mig at da han var 4 mdr der gik vi over til modermælkserstatning fordi min søn hele tiden ville sutte men spiste ikke nok til at blive mæt, så jeg sad med patten fremme hele hele tiden faktisk . så tog beslutningen at det skulle bare Være nok nu og det er den bedste beslutning jeg nogen sinde har taget er glad for det idag, så tøv ikke med det, hvis alt er træls og irriterende, det andet er også rigtigt og godt .

07-04-2014
zofuz
zofuz

Lanolin salve fra apoteket er fantastisk så det ikke skal gøre så skide ondt, amningen bliver bare en smule nemmere hvis man kan skåne de ømme brystvorter lidt. Og hav baby tæt ved dig, en masse hud mod hud kontakt lige fra starten.. Men vigtigst af alt SLAP AF. Hvis du ikke kan slappe rigtigt af på barselsgangen sp tag tidligere hjem, men omvendt skal du også være tryg ved at tage hjem. Sid godt så du slapper af i skuldrene. Evt hvis du har plads er det guld værd at have en god ammestol. Omvendt vil jeg så også sige at hvis amningen ikke lykkes er det ikke prisen værd at kæmpe videre i flere måneder hverken for dig eller baby, den bedste mor i verden er en glad og afslappet mor. Du må vende dig til tanken om at ikke alt kan planlægges alle har kampe om det så gælder amning, søvn, maven eller noget helt fjerde kan man ikke vide på forhånd, man må bare tage det som det kommer og vælge sine kampe med omhu:)

07-04-2014
Naabdyr
Naabdyr

Tage det roligt og lade være med at stresse, hverken op til eller når i går i gang. Nogle kæmper og det kan tage tid, andre kan lægge baby til og så kører det bare. Snak med din jordemoder om dine forventninger.

07-04-2014
tennapavia
tennapavia
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...