Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Hjemmefødsel - hvordan?

Hej med jer. Søger lige nogen med erfaring i det her. Jeg har i forvejen 2 meget hurtige fødsler bag mig, med den sidste nåede vi kun lige til parkeringspladsen på sygehuset da jeg fik presseveer, denne gang bor vi længere væk og jeg går med tanken om at vi ikke vil nå til sygehuset denne gang og jeg ender med at føde i bilen hvilket jeg virkelig ikke har lyst til. Så nu er set jeg overvejer hjemmefødsel. Men men men, hvilke tanker, overvejelser og forberedelser er det ved sådan en omgang? Hvad er jeres erfaring del endelig jeres historie. Hilsen Silke 14+5

07-04-2014
SilkeRechnagel
SilkeRechnagel

Jeg skal føde mit første barn hjemme og har termin 4. Maj. Jeg kan af gode grunde ikke give dig gode fifs endnu, men synes bestemt du skal tjekke op på om din region har en hjemmefødselsordning. Hvis den har, så kan du på deres hjemmeside finde numrene på de to jordemødre der er tilknyttet og få svar på alle dine spørgsmål. Med to hurtige fødsler bag dig, vil det sikkert give en enorm ro og tryghed at vide at du ikke skal ud af døren. Egentlig skal der ikke forberedes vildt meget til en hjemmefødsel. Vi fylder fryseren med mad, sørger for at der er stearinlys og et fødekar og så burde det bare køre. Held og lykke.

08-04-2014
Julesrockstrup
Julesrockstrup

Flere med hjemmefødsel?

08-04-2014
SilkeRechnagel
SilkeRechnagel

Fra vi ringede var det nok maks tre kvarter, men det kan du ikke regne med, da det var Vestjylland og de skulle forbi sygehuset først:)

07-04-2014
bonnieogmads
bonnieogmads

Min sidste fødsel tog kun halvanden time fra første ve og det er lidt derfor jeg overvejer hjemmefødsel. Hvor hurtigt var JM ude hos jer?

07-04-2014
SilkeRechnagel
SilkeRechnagel

Det bedste i verden var vores hjemmefødsel. Stille og roligt derhjemme. Min mand hyggede sig med sit når der ikke var brug for ham og var klar når der var. Fødte på briks i stuen. 2 timer efter kørte jordemoderen og den studerende med alt det beskidte engangsmateriale og jeg hyggede mig med brusebad, lillepigen og sunlolly mens min mand fik et glas vin. Vi havde bagt boller i løbet af dagen som vi bød på da JM kom lige til spisetid. Det var så hyggeligt.

07-04-2014
Budda
Budda

Jeg fødte min datter hjemme. Det var det mest fantastiske. Vi havde forberedt plastik på seng og gulv, men hun endte med at komme ud stående på badeværelse gulvet. Det var så nemt for jordemoderen at gøre rent, så vi så intet. Af de ellers praktisk ting får man Info om ved jordemoderen. Noget med en lampe til hvis der skal syes(hvilket jeg blev, og det var helt ok) når alt det praktiske er i orden, kan man bare nyde det. Og gøre det som man selv vil. Vi havde the og kaffe og levende lys. Rigtig god fornøjelse med det

07-04-2014
bonnieogmads
bonnieogmads
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...