Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Brug for at dele

Jeg er så træt om natten! Jeg hører slet ikke min baby før han græder rigtig. Så hører jeg han tilgengæld også med det samme. Jeg tænker åh nej ikke allerede og vælter søvndrukken ud af sengen for at amme. Kæresten fortæller at han hører ham ved den mindste lyd... Hvorfor gør jeg ikke det når jeg nu er moderen... Det giver mig dårlig samvittighed. Og endnu dårligere bliver samvittigheden af at jeg mest af alt har lyst til at sove videre istedet for at stå op. Prøver at sove rigtig meget i løbet af dagen for at afhjælpe nætterne, men lige lidt hjælper det 😥

07-04-2014
Tona
Tona
Barn på 3 år og 10 måneder

Har du været ved læge eller?

09-04-2014
Mor1980
Mor1980

L høre alle ungerne før mig jeg sover når jeg sover

09-04-2014
mw0502
mw0502

Ej hvor er I søde 😊 har det meget bedre nu, er glad for at jeg delte! Og ja, måske jeg skulle spørge manden om han ville stå op og skifte ble når han nu alligevel vågner... Så finder jeg måske mere ro i at baby bliver hørt i tide!

07-04-2014
Tona
Tona

Min mand sover meget let og hørte alle små grynte lyde fra vores datter .Jeg sov som en sten indtil hun var rigtig vågen .Tror ikke du skal være bekymret.Var også meget træt i starten og kunne næsten ikke holde mig vågen om natten når hun skulle ammes.

07-04-2014
Baby1214
Baby1214

Hvor er jeg glad for at i påpeger det åbenlyse!! Jeg var selvfølgelig henne i at jeg var en dårlig mor etc - men nu skal jeg da ha lægen til at se på mig! Havde slet ikke overvejet den mulighed! Tak!!

07-04-2014
Tona
Tona

jeg havde det på samme måde da vi lige var kommet hjem fra hospitalet. jeg snakkede med sp om det, og hun sagde at jeg bare skulle tage det roligt og prøve at være afslappet omkring det. jeg kunne ikke lade være med at tænke over det og var næsten bange for at falde i søvn. men det nytter jo heller ikke noget! :-) hvis alt ser fint ud mht vitaminer osv, så tag det roligt og prøv at vær afslappet. baby får ikke noget ud af din dårlige samvittighed :-)

07-04-2014
Enmandshaer
Enmandshaer

som mor1980 siger.... kan jo være du mangler noget!!! men med det sagt så har jeg heller INTET hørt til H i nat, og jeg mener virkelig INTET!!! det på trods af at far siger at han har været der inde 3 gange og den ene gang var han vågnet i et skrig.... jeg har INTET hørt. jeg var også træt havde sovet meget lidt natten til søndag (først to timer, og derefter 1,5 time) så var meget træt i går;-)

07-04-2014
shanoma
shanoma

Syntes du skal snakke med din læge om du evt mangler jern, blod eller en ordentlig vitamin omgang... for hvis du kan sove så meget og tungt så tror jeg at du mangler noget. Så ring du og snak med lægen i morgen, så kan de da lige få dig undersøgt og taget nogle blodprøver hvis det er... Det ville jeg gøre... håber du finder ud af det :-)

07-04-2014
Mor1980
Mor1980
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...