Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Vuggestue/blevet bidt

Hej :-) min dreng er startet i vuggestue, det var femte dag i dag han var der. Han har kun, været der 1 time om dagen, hvilket er gået okay :) i dag da jeg henter ham, siger pædagogerne det er gået fint, dog har han været ked af det. Da jeg kommer hjem opdager jeg et stort bidemærke på armen, det gjorde mig lidt ked af det, for pædagogerne havde ikke fortalt mig han var blevet bidt. Har lidt ondt i maven over, at sende ham afsted igen. Jeg ved godt det sker, at de bider hinanden, men det et det at ingen fortalte mig det. Skal jeg evt. Sige noget til pædagogerne i morgen? Det et mit første barn, så man er vel lidt øm skindet omkring dem ;-)

07-04-2014
JannieLind
JannieLind

Som frkgranger skriver så kan det give blodforgiftning. Børn har ingen ide om hvor hårdt de bider så drt kan nemt gå galt

08-04-2014
Slot91
Slot91

Jeg er to gange kommer hjem med AS som er blevet bidt uden pædagogerne har fortalt mig noget. Gør dog altid opmærksom på det dagen efter, og de to gange det er sket har de ikke set episoden. Begge gange i hovedet, første gang helt oppe på hovedet der hvor det ligesom runder ned, og igår bag øret.
I dag da jeg nævnte det var de dog rimelig overbeviste om at det var da AS og E var kommet op og "tottes" over at ville lege med den samme ting igår, så tænker de er opmærksomme på de to tøser i dag ;)

Nogle gange er der jo rigtig mange børn, meget larm og knap så mange voksne, og vi har jo alle sammen kun to øjne, så ulykker kan jo ske for selv den bedste.


Bare nævn du har set det, vis det til dem så det ved det er sket. Ingen grund til ondt i maven over det. :)

08-04-2014
Lilleas
Lilleas

Du skal helt sikkert fortælle det til pædagogerne.. Så kan de for det første tjekke hvis din dreng er ked af det om han er blevet bidt igen, og de kan holde øje med om der er nogle af de andre børn der har tendens til at bide..

Da min datter startede i dagpleje for et år siden blev hun bidt 5 gange inden for den første måned.. Nogle gange havde DP ikke opdaget det, men så fortalte jeg det dagen efter, den ene gang var jeg så tosset at jeg sendte et billede på mms med det samme.. Jeg ved godt at 'bidebarnet' ikke gør det i en ond mening, men det er rigtig hårdt som forældre at få sit lille barn hjem og det er bidt..

08-04-2014
Chili46
Chili46

Jeg arbejder selv i institution og jeg syntes da bestemt at du skal fortælle personalet det. Ellers kan i jo ikke opbygge den nødvendige tillid, til de mennesker der passer jeres datter. Det kan sagtens være sket, uden at de har set det.

08-04-2014
supermortil5
supermortil5

jasminmin: det kan give blodforgiftning hvis der går hul og så skal man sikre sig man er dækket af en stivkrampe vaccination og der skal holdes øje med det. Til te ville jeg gøre opmærksom på at barnet er blevet bidt, men ikke bebrejde nogen kan jo være de ikke har set det.

07-04-2014
FrkGranger
FrkGranger

Slot91-Hvorfor kan det være meget farligt at børn bider?

07-04-2014
Jasminmin
Jasminmin

Jeg ville klart sige til dem at du opdagede et bidemærke da du kom hjem. Dels fordi de skal vide at du gerne vil have at vide hvis der sker noget i løbet af dagen og også fordi de skal være opmærksomme på at der er et barn på stuen som bider. Og børn MÅ IKKE BIDE. Det kan være meget farligt og vil mene de skal gøre noget ved problemet med det samme

07-04-2014
Slot91
Slot91

Ja selfølgelig skal du sige noget. Det skal fortælle dig når der sker noget og vad de gør ved det.

07-04-2014
Hele0189
Hele0189
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...