Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Nervøs energi??

Hvad er nervøs energi? Jeg aner ikke hvad det er, ud over at det er et ord der er blevet kastet efter men datter på 4 år af en af pedagogerne i hendes børnehave. Det er noget med at pedagogen vil have at vi selv skal tage hende med til egen læge og få en henvisning til en specialist, da hun er for gammel til at børnehaven selv må gøre det..? Betegnelsen kom sammen med forklaringen, at det er fordi min datter ikke går fra A til B, men hopper, danser, vimser, løber eller på anden vis ikke GÅR fra A til B. At hun af og til står og ligner ene der skal tisse, men så ikke skal tisse alligevel. At hun ikke altid bruger numsen til at sidde i sofaen med, men måske vender på hovedt, sidder på ryglænet, eller bevæger sig fra en stilling til en anden i løbet af en højtlæsning. Jeg troede ellers at det var sådan en normal pige på 4 år var, når hun jo også for ros for at hun er god til at fordybe sig og tage viden til sig... men selvfølgelig vil vi da tage hende til lægen så vi kan få henvisning, hvis der reelt er noget vi skal have gjort noget ved.. jeg kan bare ikke rigtig forholde mig til det når jeg ikke ved hvad "Nervøs energi" er og hvad meningen er man skal gøre ved det...   Så håber lidt at der er nogle der ved noget om emnet...?

08-04-2014
oOAKOo
oOAKOo

Vil ikke kalde det du beskriver for nervøs energi. Jeg vil bede pædagoen om at uddybe hvad h*n mener med det udtryk. Der er jo intet nervøst over din datters opførsel, umiddelbart lyder det som almindelig krudt i røven.

Hvis ikke pædagoen eller børnehaven vil uddybe hvad de mener med det de siger, synes jeg ikke at du som sådan har noget at gå til lægen med. For du kan ikke gå til lægen med noget du ikke ved hvad er.

Pøj pøj med det ;)

08-04-2014
CiciBJ
CiciBJ
Graviditetsuge 31

shanoma, de regler har vi også hos os. ved bordet sidder mim datter også pænt. møbler er til at sidde i osv, men alle andre steder i huset farter hun rundt og er alle steder hele tiden. vi fik som før skrevet af vide af lægen at hun bare er en sund, rask og rørlig pige med krudt i røven. men er vi ude hos andre er hun meget rolig og hører altid efter.

08-04-2014
Louise1988
Louise1988

prøvede lige at google det, og op popper en artikel om Mick øgendahl... jeg ELSKER den mand!! han er sgu energisk ;-) tænker du kan få en tid ved din læge for at lære noget mere om hvad det er, men derudover så synes jeg man skal passe på med at udrede det ene og det andet og kaste om sig med forskellige diagnoser! hvad vil din børnehave også gøre ved det, vil de hjælpe eller bare have et stempel de kan smide på hende, og sige "nå men det er jo også derfor at..... " hvis det var mig ville jeg gerne vide mere om hvad nervøs energi er, men derudover ville jeg vente og se om det er noget som fortsat bliver et problem når hun når skolealderen... til gengæld ville jeg arbejde på at lære hende at man sidder I sofaen, roligt ved bordet og så videre! det forventer de fleste mennesker at man gør og det vil være synd for din datter hvis hun skal stemples som en "møgunge" fordi hun ikke har hvad samfundet forventer som "ordentlig opdragelse" hjemme ved mig går og hopper man ikke i møblerne, man sidder pænt når vi spiser, hvis man forlader bordet er man færdig med at spise og så vasker hænder efter maden! de regler forventer jeg også at andre børn følger og hvis ikke skal jeg nok fortælle dem hvad vores regler er;-)

08-04-2014
shanoma
shanoma

sådan er min datter. det startede da hun var omkring tre år, hun er nu knap seks år og stadig lige energisk. vi spurgte lægen og det er ganske normalt sagde hun. vores datter kan også godt sidde og se lidt tv, lave perler osv men max en halv time og det er højt sat, før der skal ske alt muligt igen. hun spiser og sover som hun skal og er langt fremme udviklingsmæssigt og er for længst klar til at komme i skole. jeg tror jeg ville tage den lidt med ro og se tiden an. nogle børn har bare mere energi end andre. ..

08-04-2014
Louise1988
Louise1988

hej ved desværre ikke noget om emnet. men lytter gerne med her. vores søn på 31/2 er som din datter. masser af krudt osv. vi får til tider negative kommentarer og det gør mig så ked af det. han kan sagtens sidde og se fjernsyn i længere tid eller lave puslespil eller andet. ingen problemer med søvn osv.

08-04-2014
annemette123
annemette123
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...