Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Sved lugt :-(

Nogen råd med sved/lugt? Jeg har fået en meget skarp lugt af armsved efter graviditet og fødsel. Det er selvfølgelig meget generede for mig. Lugten sætter sig i tøjet og kan ikke vaske væk. Har i råd til vask og evt deo?

08-04-2014
891274
891274

Citron er ofte neutraliserende, kan fx fjerne lugten af rå løg i en skål, så jeg sværger også til en creme deo med en meget let citrus duft som ikke overdøver de dufte jeg ellers vil bruge når jeg skal i byen.

Både rodalon og eddike fjerne duft sporer så derfor er de to ting gode i forbindelse med vask og at blive lugt fri.

08-04-2014
CiciBJ
CiciBJ
Graviditetsuge 31

Gå på apoteket og få en Roll on som hedder perspirex, den er fantastisk. Den skal ikke nødvendigvis bruges hver dag og du kan bruge en almindelig duft deo sammen med.

08-04-2014
SilkeRechnagel
SilkeRechnagel

her hjemme bruger jeg så simpelt og billig en ting som eddike istedet for skyllemiddel, det tager svedlugt og har alligevel den egenskab som skyllemiddel at det gør tøjet blødt. en liter eddike koster under ti kroner. jeg døjede også med sved problemet men det er blevet mindre og mindre og det er nu 13uger siden fødsel.

08-04-2014
Louise1988
Louise1988

Jeg er også begyndt at lugte af sved efter jeg har født bare jeg laver det mindste.Det er ret irriterende , har aldrig haft det problem før selvom jeg dyrkede sport.

08-04-2014
Baby1214
Baby1214

Jeg døjer også i perioder med kraftig svedlugt, navnlig i perioder med ekstra meget stress på job og herhjemme. Jeg har helt opgivet deodoranter uden duft, da de simpelthen ikke dur på mig og svedlugten brager igennem selv de mest hårdføre, deriblandt krystaldimsen. Jeg bruger i dag kun Sanex Roll-on deodoranter, lidt forskellig hvilken, men altid med duft, de virker hver gang for mig, også i stressede perioder.

Mht. tøjet har jeg haft gode erfaringer med Rodalon, som en anden bruger også er inde på. Der står præcis beskrivelse af fremgangsmetode på flasken.

08-04-2014
MorLise85
MorLise85

Angående tøjet, så kan du ligge det i blød i noget Rodalon og derefter vaske det i maskinen - det har taget lugten på mit tøj! Læs på flasken, hvor længe tøjet skal ligge og efterfølgende vaskes osv. :)

08-04-2014
ChristinnaTS
ChristinnaTS

Jeg lider lidt af det samme, specielt omkring min mens..

Det er noget med man kan få en krystal deo, det ved jeg bla at min svoger sværger til, men jeg var ikke tilfreds med den.. Det jeg gør er at jeg skifter deo mærke ret tit, har 2-3 forskellige jeg skifter imellem og af en eller anden mærkelig grund synes jeg det virker.. Lidt.. Jeg har mest held ved Nivea, Rexona og Dove roll-on.. Og så barberer jeg mig under armene..

Men følger lige med for at se om der kommer andre gode råd..

08-04-2014
Chili46
Chili46
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...