1 år og gave fra mor og far. Hjælp!

Vores dreng bliver 1 år her d. 17 april, det er så vildt og kan slet ikke forstå det! Min kæreste og jeg er lidt på herrens mark hvad angår hvad vi skal give ham i gave. Min kæreste er en meget bil-glad mand, eller dvs han elsker alt der kan kører ;) han synes at vi skal give L en el-bil af en slags i gave, men hvornår søren kan de bruge dem fra? L elsker også at kører med i diverse maskiner, så tror helt sikkert at den ville være et hit. Hvad synes i, og har i ellers nogle gode ideer til gave? :)

08-04-2014
Viibse
Viibse
Barn på 2 år og 1 måneder

Vores dreng får også sådan en bil når han bliver 1 år :)

09-04-2014
SaraKruse
SaraKruse

Tusind tak :) tror det ender med sådan en, men intet er sikkert endnu :)

09-04-2014
Viibse
Viibse

Mela89 hvor bestilte i jeres?

09-04-2014
Viibse
Viibse

Tusinde tak for jeres svar og meninger :) det er vildt svært hvad han skal af os. Han elsker at kører på havetraktor med bedstefar og han bliver helt elektrisk når der bliver kørt traktor og teleskoplæser af hans far. Har også tænkt på et værktøjsbord, men åh hvor er det svært! Kom endelig med flere gode gaveideer, så er i søde :)

08-04-2014
Viibse
Viibse

Min dreng bliver 1 år her den 7 maj, og han får sådan en bil :) men han er også vildt fremme i skoene, hvad angår sådan nogle ting.. Var meningen vi selv skulle give ham en, men nu er farmor og farfar kommet os i forkøbet, så vi aner ikke hvad vi selv skal give ham :D :D

08-04-2014
PernilleBjærre
PernilleBjærre

Det lyder skægt med sådan en bil, meeeen til en 1-årig???

Altså vores dreng på 2 år syntes at det er sjovt at sidde i diverse biler og trykke på knapper, men når han kører dem, så er det ofte i en anden retning end han havde tænkt sig.
Vi kan i stedet anbefale sådan en vogn hvor man skubber sig frem med fødderne. Sådan en har Lukas været ret glad for det sidste halve års tid - altså fra omkring 1½ år.

Men børn er selvølgelig forskellige - kun i ved om jeres dreng er moden nok til en el-bil allerede nu.

08-04-2014
HrRarFar
HrRarFar
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...