Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

1 år og gave fra mor og far. Hjælp!

Vores dreng bliver 1 år her d. 17 april, det er så vildt og kan slet ikke forstå det! Min kæreste og jeg er lidt på herrens mark hvad angår hvad vi skal give ham i gave. Min kæreste er en meget bil-glad mand, eller dvs han elsker alt der kan kører ;) han synes at vi skal give L en el-bil af en slags i gave, men hvornår søren kan de bruge dem fra? L elsker også at kører med i diverse maskiner, så tror helt sikkert at den ville være et hit. Hvad synes i, og har i ellers nogle gode ideer til gave? :)

08-04-2014
Viibse
Viibse
Baby på 3 måneder

Vores dreng får også sådan en bil når han bliver 1 år :)

09-04-2014
SaraKruse
SaraKruse

Tusind tak :) tror det ender med sådan en, men intet er sikkert endnu :)

09-04-2014
Viibse
Viibse

Hun fik den af sin farmor så ved ik helt præcis hvor den er bestilt fra, men de kan findes på megaleg . dk eller safeshopping . dk :)

09-04-2014
mela89
mela89

Mela89 hvor bestilte i jeres?

09-04-2014
Viibse
Viibse

Tusinde tak for jeres svar og meninger :) det er vildt svært hvad han skal af os. Han elsker at kører på havetraktor med bedstefar og han bliver helt elektrisk når der bliver kørt traktor og teleskoplæser af hans far. Har også tænkt på et værktøjsbord, men åh hvor er det svært! Kom endelig med flere gode gaveideer, så er i søde :)

08-04-2014
Viibse
Viibse

Min dreng bliver 1 år her den 7 maj, og han får sådan en bil :) men han er også vildt fremme i skoene, hvad angår sådan nogle ting.. Var meningen vi selv skulle give ham en, men nu er farmor og farfar kommet os i forkøbet, så vi aner ikke hvad vi selv skal give ham :D :D

08-04-2014
PernilleBjærre
PernilleBjærre

Vi gav vores søn nogle rasleinstrumenter og lignende i fødselsdagsgave. Jeg tror maks vi købte for 150 kroner, og han var helt vild med det :)

08-04-2014
Mairim
Mairim

Vores datter er lige fyldt et år og fik sådan en bil og det er et kæmpe hit! Som skrevet kan man få dem hvor både forældrene kan styre og hvor de selv kan køre i dem senere hen :) Hendes blev bestilt hjem fra nettet :)

08-04-2014
mela89
mela89

Det lyder skægt med sådan en bil, meeeen til en 1-årig???

Altså vores dreng på 2 år syntes at det er sjovt at sidde i diverse biler og trykke på knapper, men når han kører dem, så er det ofte i en anden retning end han havde tænkt sig.
Vi kan i stedet anbefale sådan en vogn hvor man skubber sig frem med fødderne. Sådan en har Lukas været ret glad for det sidste halve års tid - altså fra omkring 1½ år.

Men børn er selvølgelig forskellige - kun i ved om jeres dreng er moden nok til en el-bil allerede nu.

08-04-2014
HrRarFar
HrRarFar

man kan få fjernstyret el bil til børn hvor man kan starte med at styre den for barnet og senere kan de selv kører den. ved desværre ikke hvor man kan købe dem. men her hvor jeg bor har vi en MID-hobby butik, de har vidst også en hjemmeside. de har alt inden for fjernstyret ting... min datter elsker og gå amok i deres butik, så hun har nu tre fjernstyret biler hun selv kører med, altså de der små nogen. og til sommer har vi lovet hende en fjernstyret båd ;)

08-04-2014
Louise1988
Louise1988
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...