Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

En klassiker: Emmaljunga vs. Odder

Hej alle Jeg er gravid for første gang og er helt på bar bund med mange beslutninger. Vi er begyndt at kigge på barnevogne, og vi kan egentlig bedst lidt Emmaljungas design og materialer i forhold til Odder - men: Jeg har læst en del om, at det er uholdbart, at kassen ikke sidder fast på hele stellet (som Odder gør) Man kan ikke stille varer eller (tunge) ting foran, barnet kan ikke sidde forrest, osv. fordi den ellers bliver skæv. Er der nogen herinde, som kan be- eller afkræfte det? Jeg kunne virkelig godt bruge jeres input - også meget gerne om Odder-vognene (vi tænker mest på en Zipp-model)

08-04-2014
CamillaBAA
CamillaBAA

Her har vi kun emmaljunga Big Star suprême 8år gl. Er netop kommet i brug til 3 barn og så har vi lige købt en emmaljunga Big Star suprême 7 år gl. Som ekstra vogn. Tror det meget handler om hvordan det bliver behandlet.

13-04-2014
Linette07
Linette07

Vi har valgt en Emma Big Star suprême.. Har hørt meget godt og skidt om alle typer vogn, så vi valgte den vi bedst kunne lide og så tager vi ulemperne med :-)

11-04-2014
Morjuni2014
Morjuni2014

Undskylder alle de skide tastefejl/autocorrect rettelser 😣 håber det kan forståes alligevel ;)

11-04-2014
19kisser85
19kisser85
Barn på 2 år og 4 måneder

Her har vi emmaljunga big Star supreme på letvægtsstek (sol de desværre ikke laver mere :/ ) har været ok tilfreds men havde jeg haft valget idag havde jeg valgt Odder zip på dreamx stel. Vi har oplevet at stellet er sunket lidt i fodenden (og er ikke blevet brugt til aflæsning af varer, pusletaske eller søskende. Desuden oplevede vi at den på et tidspunkt blev lidt våd i et regnskyld og der var det som ml farven fra det yderste stof smittede af på det hvide indenfor :/ vi kunne vaske sidde stukken men det på selve kalechen må vi leve med :/ det er jeg ret træt af da det det snusket ud :/ ellers syntes jeg det var en lækker vogn. Nem at skille ad og komme i bilen, god komfort, udluftningsmulighed i kalechen er ++++ og så er den så fin :) dog ELSKER jeg den smarte lynlås som der er på odders zip model den er virkelig smart!!!! Og så holder den værdi bedre hvis man ønsker sælge den igen efter brug:)

11-04-2014
19kisser85
19kisser85
Barn på 2 år og 4 måneder

har en odder klassik på x-Dream stel og vi er super glade for den ;-) det er rigtig at du ikke kan vugge den men det mangler jeg faktisk ikke :-) det med hjulene er netop en fordel i vores bil da den kan foldes så meget sammen at den ikke fylder så meget ;-) synes også det er en fordel at koblingen sidder på hjulet og ikke stillet da vi putter hjulene i hjulposer og så slipper man for olie griseri i bagagerummet ;-) kan varmt anbefale odder ;-)

10-04-2014
Overlund1980
Overlund1980

Jeg har en Odder med X-Dream-stel og den er jeg ikke særlig glad for. Jeg synes at kassen er uhandy at få af, klappen i hovedenden, så de kan sidde op, har jeg afmonteret, fordi jeg synes at den fyldte så meget under madrassen at den måtte være ubehagelig at ligge på. Stellet kan næsten ikke være i vores bagagerum (og vi har endda en S-max) Når vi tager hjulene af stellet for at pakke den i bilen, sidder der sådan en split, som er fyldt med olie og gør at hjulene fylder en masse (på den gamle Brio bliver de sidden på stellet, så hjulene kan pakkes ned i varekurven og ikke sviner bagagerummet)
Varekurven under har slet ikke samme kapacitet som Brioen, fordi den har et net på de 3 af siderne. Det er ingen vuggefunktion i stellet, så man kan vugge lidt uden at låse bremserne op.
Så nej jeg er faktisk ikke ret glad for den brugte Odder jeg har købt og ville næppe købe Odder igen, hvis vi fik et 4. barn. Men dog stadig ikke så utilfreds at jeg har solgt den og købt en tredje. Jeg har aldrig prøvet Emaljunga.

10-04-2014
Randi2010
Randi2010

Har zip og er så glad for den, den er dejlig fast i kassen og super nem at køre med min mødregruppe (vi var kun tre) havde emmaljunga og de var misundelig på min, den er nemmere at styre og kassen hælder ikke.

09-04-2014
Katrinedn
Katrinedn

Vi har en Odder Zip, og er sindsyg glad for den, især også det med at man kan lyne forstykket op, så han kan sidde op, unden at det hele skal af. Mine forældre har en gammel odder stående og jeg synes at det er p.... træls at man ikkr bare kan lyne den op, når lillemanden skal op og ned.

09-04-2014
Tinamn
Tinamn

Hvis den er slidt op efter et år, burde hun da tage vognen med til forhandler og få den lavet. Det lyder som om, at der må være en fabriksfejl med den.

09-04-2014
MorLise85
MorLise85

Min veninde har en Emmaljunga Big Star Supreme, hun har brugt den knap et år men også gået rigtig mange ture med den - men hendes er så vind og skæv og ødelagt, så hun ikke kan bruge den til nummer 2. Så hun kæber en Odder næste gang og jeg har selv en Odder, som er en super go vogn pg klart at anbefale ;)

09-04-2014
CSAndersen
CSAndersen

Vores Emmaljunga er heller ikke blevet skæv eller slap trods adskillige indkøbsture osv., det handler vel netop om at passe på sine ting😊

09-04-2014
MorLise85
MorLise85

Min er ikke skæv selvom junior og diverse ting ligger i :)

09-04-2014
CaLiHa666
CaLiHa666
Planlægger

Mange tusind tak for alle jeres input! Bliv endelig ved med at give jeres gode og dårlige erfaringer videre herinde!!

09-04-2014
CamillaBAA
CamillaBAA

Her er vi de lykkelige og tilfredse ejere af en Emmaljunga Big Star supreme på letvægterstel😊👍

09-04-2014
MorLise85
MorLise85

Har haft begge vogne, og helt klart Odder. Vores emmaj var der rust på hjul inde for det første år, her bliver de brugt i alt vejr og vind. Odderen fik også rust men først 2 barn og ikke i samme dur som emmaj. Og emmaj kan ikke holde til søskneasæde eller de sidder to i kassen, de har vi tit gjordt i odderen, det gjorde vi tit på vej hjem fra dp ovs. I den odder vi havde var der faktis også gjordt klar til to seler. En i hver ende.

Når det så er sagt kan jeg bedere lide looket på emmej

09-04-2014
termin2014
termin2014

Jeg har købt en brugt Odder (havde en Trille fix)
Og så har jeg kørt lidt med min svigerindes Emmaljunga.

Og jeg kan klart bedst lide Odder.
Men det har jeg nu altid kunne.
Har dog en odder classic.

Men tror det er rigtig meget en smagssag.
Mener at have læst at de har fixet det med at stellet/kassen kommer til at hænge.
Men som en anden nævner, hvis bare man passer godt på sine ting, så skal de nok holde :)

09-04-2014
Lilleas
Lilleas

Nej den bliver ikke skæv og jeg skal til at bruge den til nr 3 og min har været ud og inde ad bilen utallige gange! jeg kender flere som har brugt til 3 og 4 børn så er I god tro at den kan holde! men husk alt kan gå i stykker også en odder!! så længe man er gode ved sine ting holder de...

08-04-2014
Mor1980
Mor1980

Til jer der har Emmeljunga: Den bliver ikke skæv? Kan man have den så længe, at den kan bruges til et barn nummer to? Tager I nogen forholdsregler mht. vægt ovenpå kassen? Mange tak for alle jeres svar

08-04-2014
CamillaBAA
CamillaBAA

Jeg er med på Odder, jeg har en emmaljunga som blev brugt som dp vogn, og de bliver altså skæve hvis ikke man virkelig passer på. Jeg har en Odder til almindelig brug, den har nu været brugt til 2 børn og den kan sagtens tage et barn eller 2 mere, den fejler absolut intet, er så glad for den, det eneste sted den har synlige spor er neders på stellet hvor den har lidt ridser men det er også det eneste, og den har altså gået mange km og været ind og ud af bilen ekstremt mange gange

08-04-2014
PepsiMax
PepsiMax

Emaljunga Big Star suprime

08-04-2014
Mulle_90
Mulle_90
Barn på 2 år og 8 måneder

Emmaljunga her

08-04-2014
CaLiHa666
CaLiHa666
Planlægger

Jeg har en Emmaljunga Big star S og jeg er SÅ glad for den! ville ikke ha en anden... :-)

08-04-2014
Mor1980
Mor1980
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...