Hindbærsnitte kagemand

På lørdag fylder Johannes år, han elsker hindbærsnitter og derfor har jeg bestemt mig for at lave en kagemand af hindbærsnitte eller det vil sige han vil gerne have det ligner en traktor så det skal den selvfølgelig skæres ud som :) Mit spørgsmål er så... Jeg skal bruge den lørdag aften, men da vi både skal have gæster til morgen kaffe og igen til aftensmad efterfulgt af dessert/kaffe kage bord ville det jo være fedt hvis denne hindbærsnitte traktor kage kunne bages allerede fredag aften men mon den kan det... Hvordan skal jeg opbevare den for den ikke bliver tør, eller slatten. Normalt når jeg laver hindbærsnitter opbevare jeg dem i en kagedåse, men jeg ejer ikke en dåse der er så stor som en bradepande.... Nogle gode ideer til at opbevare denne kage..?

08-04-2014
PepsiMax
PepsiMax

Jeg ville betale mig fra det hos bageren....

08-04-2014
Budda
Budda

Du kan lave dejen og rulle den ud/skære den til. Læg den så på bageplade og kom det hele i fryseren. Så kan du tage den op på dagen og kom den i ovnen. Det er nemt og den er alligevel friskbagt :)

08-04-2014
MorN
MorN

Smart at opbevare den i ovnen :) men tror jeg må se i øjnene at jeg nok er nød til at vente til lørdag da jeg ikke vil risiker den ikke er perfekt :) har heldigvis bestilt aftens menuen ude fra så skal heldigvis ikke opholde mig i køkkenet på hele hans fødselsdag... Men tak for gode ider

08-04-2014
PepsiMax
PepsiMax

Lufttæt bøtte i køleskabet.

08-04-2014
tennapavia
tennapavia

Op med dig

08-04-2014
PepsiMax
PepsiMax
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...