Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Ekstremt ondt i ryggen

Hej alle! Jeg er gravid for første gang, og venter en lille pige med termin d. 23/7. Dvs at jeg er 24+6 nu. Jeg har indtil videre taget 7 kg på, hvilket jo ikke er specielt meget. Sagen er bare den at jeg har fået monster ondt i ryggen! Jeg kan hverken stå, sidde eller ligge uden at det gør ondt! Det er så slemt at jeg vågner om natten grundet smerter. Er der nogle af her der har det på samme måde?

08-04-2014
AlberteHS
AlberteHS
Barn på 3 år og 4 måneder

Vil bare lige høre om I den dag i dag er kommet af med de skavanker i beskriver?

14-03-2018
Supermix
Supermix
Barn på 1 år og 8 måneder

Tak for alle jeres svar! :-) jeg må prøve at se hvad lægen siger på torsdag, og ellers vil jeg prøve nogle af de ting i foreslår. For det er godt nok irriterende! :/

08-04-2014
AlberteHS
AlberteHS

Det hjalp på mig at ligge mig helt fladt på gulvet et par minutter. :)

08-04-2014
nata321
nata321

Hej.

Jeg har også smerter i ryggen. Jeg er et par uger længere henne end dig, har termin 3/7.

Jeg har haft problemer med min ryg siden slutningen af første trimester :(

Mine smerter sidder ca midt på ryggen og opefter og det er omkring rygraden og det vil sige også mellem skulderbladene.
Jeg har været ved lægen, som henviste mig til fysioterapeut. Jeg har gået der jævnligt, men det har desværre ikke virket det store. Forhåbentlig kan det være anderledes for dig.
Det er virker for mig er at passe på mig selv. Jeg bruger faktisk hele dagen på at passe på, hvad jeg laver. Får hvilet, men også rørt mig. Nogle bestemte bevægelser holder jeg mig helt fra, fx bukker jeg mig meget nødigt ned. Alt det for at jeg kan sove om natten.

En nat var min mand nødt til at ringe til lægevagten, som rådede mig til at tage en ipren. Det hjalp en smule, så jeg kunne sove, men det hjalp ikke meget. Heldigvis har jeg kunne holde mig fra at tage mere, for man skal jo passe på, når man er gravid.

Jeg tæller måneder til fødslen lige nu, jeg håbet det bliver bedre efter fødslen.

God bedring til dig, jeg håber, at du kan få det bedre nu allerede.

08-04-2014
Lofl f
Lofl f

Det lyder som det jeg har haft siden uge 12. For mit vedkommende skyldes det at jeg spænder i musklerne omkring bækkenet og deraf får bækkensmerter - dog ingen bækkenløsning. I starten havde jeg smerter hele tiden uanset hvad og jeg får ondt ind over halebenet hvis jeg ikke respektere smerterne og slapper af. Så har faktisk været sygemeldt i knap 2 mdr og først nu begynder det at blive bedre. ved aktivitet kommer det dig hurtigt tilbage. Jeg går til fysioterapeut og i varmvandsbassin, så jeg kan slappe af i vandet og lette det tryg som der er på musklerne og bækkenet. Har også taget 7 kg på sig dig...

08-04-2014
CamillaPB
CamillaPB

Det er ikke rart, nej! Smerterne sidder ude i siderne nær rygsøjlen, og hvad jeg kan læse mig frem til, er det ikke der bækkenløsnings-smerterne sidder. Jeg har booket tid hos min praktiserende læge på torsdag, men det er godt nok lang tid at gå med sådanne smerter! Jeg skal føde på Herlev hospital, og ved ikke om de tilbyder det - men det er klart en undersøgelse værd! Tak for dit svar :-)

08-04-2014
AlberteHS
AlberteHS

Evt med nogle råd til lindring

08-04-2014
AlberteHS
AlberteHS
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...