Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Vuggestuestart - 6.mdr.

Jeg skal starte på arbejde når mon guldklump bliver 6. Mdr, og jeg har det forfærdeligt!! Det er vores første og blev ansat som højgravid, hvor kompromiet var et halvt års barsel. Og troede egentlig jeg havde det fint med det, men var oppe og se vuggestuen i fredags og kunne bare tude, da jeg SLET ikke er klar til at aflevere hende:( jeg er så bekymret for hvordan de tackler at hun er så lillemor hvad med mad, søvn og de større børn og jeg kunne blive ved... Er der nogle som kan bare berolige mig en lille smule, så jeg ikke skal ligge søvnløs i flere nætter og være så ked af det. Vi har en måned til at kære hende ind og min mand prøver at berolige mig med at hun får det fantastisk , men.... Ja trænger til at høre om andre i situationen eller nogle som kan fortælle mig at hun går det godt. Skal siges at jeg er ansat 30 timer..

08-04-2014
Dch88
Dch88

Jeg vil sige at selvfølgelig skal det nok gå, mange børn starter tidligt og oftes er pædagogerne rigtig gode til at tage ekstra hensyn. Når det så er sagt er det jo forfærdeligt at skulle være så utryg ved at aflevere sit lille pus og kan virkelig godt forstå dig. Så jeg ville egentlig foreslå dig at ligge noget ferie som du jo alligevel skal bruge, i forlængelse af din barsel du har jo sparet ferie op mens du er på barsel som du kan tage her fra maj og måske har du også noget tilbage fra sidste år som du kan få lov at bruge istedet for at få det udbetalt? Bare et forslag. Hvis du har en mand kan han gøre det samme så i kan købe jer en måned eller to at blive klar på. I behøver jo ikke bruge alt jeres ferie;)

09-04-2014
Naabdyr
Naabdyr

Jep. Min moster har heller aldrig prøvet noget lignende. Men det er kommunen der havde bestemt det, da moderen havde brug for den aflastning. Barnet er der så heller ikke hele dagen.

09-04-2014
SaraKruse
SaraKruse

3 1/2 mdr?? Kan det passe??

09-04-2014
Caja
Caja

I den vuggestue hvor min moster arbejder, startede der for nylig en lille baby på 3 1/2 måned. Dette barn var det første stykke tid tilknyttet en bestemt pædagog. Og når babyen skulle have mad gik de ind i et andet rum hvor der ikk var nogen børn. Måske det evt var noget du kunne snakke med vuggestuen om?

08-04-2014
SaraKruse
SaraKruse

mim datter startede da hun var 6 1/2mdr, jeg var nede og besøge den vuggestue hun skulle starte i, men det kunne jeg slet ikke overskue og valgte derfor dagpleje, tror det har været den bedste beslutning for os. min søn skal starte i dp når han er 10mdr, tror der bliver hårdere da jeg så har gået hjemme med ham så længe at det kan være svært at give slip. men få en god snak med vuggestuen og fortæl dem om dine bekymringer, jeg tror bestemt ikke det er første gang de har modtaget et halvt år gammel vidunder. men det er vigtigt de kender til dine tanker da de så nemmere kan "takle" dig og imødekomme dine behov for evt ekstra kontakt ved aflevering og hentning... alt mulig held og lykke her fra

08-04-2014
Louise1988
Louise1988

Det har været rigtig godt for os at starte ved de 6 mdr. Når de er små er de nemlig endnu ikke begyndt at lide af seperationsangst. Og når det så kommer senere, så er den lille glad og tryg ude.

08-04-2014
Madam_Mundus
Madam_Mundus

Har du mulighed for at sende dit barn i dagpleje, hvis ja vil jeg anbefale dig til at valge det frem for vuggestue.

08-04-2014
Jasminmin
Jasminmin

Som du skriver, lyder det som om du ikke er helt tryg ved vuggestuen? Jeg havde det også skidt, men min DP-mor gav sig god tid både inden, imens og stadig til at spørge ind samt forklare min søns hverdag. Så jeg er været meget fortrolig med hendes evner og kan mærke at hun 110 procent imødekommer hans behov!

08-04-2014
LouiseAmalie
LouiseAmalie

Min søn er knap 9mdr og startede som 6. Jeg vil ikke lyve - det er SÅ hårdt! Men, idag er jeg rigtig glad for det, da han stortrives og samtidig er godt vant til de andre børn. Jeh bliver ved at sige til mig selv, at det er en fordel når han bliver større - at han er socialiseret tidligt. iPhone og libero er dum, men har du spørgsmål så skriv mig en mail på louiseamalie1987@gmail.com - så skal jeg hjælpe dig bedst muligt.

08-04-2014
LouiseAmalie
LouiseAmalie
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...