Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Always bind og trusseindlæg

Hvad dælen er nu det for noget... Jeg købte, på tilbud, en pakke Always bind og en pakke trusseindlæg for nogle uger siden. Hvad jeg ikke vidste var, at de dufter helt vildt af parfume - både bindene og trusseindlæg. Har det virkelig sin rigtighed at de har tilsat parfume? Har man godt af dette i disse nedre kropsdele? Hver gang jeg åbner skabet hvor de ligge så dufter badeværelset af denne parfume. Det ønsker jeg ikke så nu kommer mit næste spørgsmål: Hvordan kan jeg se på pakken at de indeholder duft? Jeg har ærligt talt ikke lyst til at stå i supermarkedet og dufte til alle pakkerne *ss*.

09-04-2014
h76
h76

Det står faktisk med småt på pakken.. Jeg fik også fat på en pakken, men kunne lugte det, inden den blev åbnet. Så her fik jeg pengene igen. Så klamt at tilsætte parfume - det er virkelig en vammel tanke i min verden (men hvad her er alt også naturel i mange henseender, haha)

10-04-2014
bonnieogmads
bonnieogmads

de der "fresh" bind er ik for lækre

10-04-2014
Futtefut
Futtefut

Har også fået fingrene i sådan en pakke og undret mig, men har brugt dem alligevel uden problemer med underlivet ;-)

09-04-2014
mejo81
mejo81

Hæ hæ fissan...du husker min historie :-) Jeg har ikke helt haft mod til at prøve den igen...ikke så meget for det tilfælde at jeg ikke kan få den ud igen, for det kan lægen vel klare hvis det skulle gå så galt. Mit problem med den ligger mere i tanken om at den er fyldt med blod og jeg så laver en eller anden bevægelse og det hele så ryger ud af den...puha for et svineri og meget røde kinder det kunne give. Jeg stoler vist ikke helt på den :-(

 

På pakken med bind står der godt nok "softer + fresh" men der står intet om fresh på kassen med trusseindlæg. Der står kun ordet ACTIpearls...men det har vist ikke noget med duft at gøre.

09-04-2014
h76
h76

De pakker der står Freshnees på indeholder en "let" duft...

Det er blevet meget ind med den "lette" duft (alt er relativt...) det skulle give en længere varende følse af friskhed. BAHH....

09-04-2014
CiciBJ
CiciBJ
Graviditetsuge 31

Puha nej det kan da umuligt være specielt sundt :-/
Har ikke oplevet det med duften, men jeg ville klart sende dem retur, og så finde et andet mærke.

09-04-2014
Emma3007
Emma3007
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...