Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Nu er det snart ..

Har ikke skrevet så meget om denne problematik herinde.. Men nu har jeg brug for nogle ord fra nogen som "kender" mig. Vi er desværre blevet uvenner med min kærestes søster. Det hele er meget rodet. Hun ville have en undskyldning for noget jeg ikke ville undskylde for (2x sletning og 1x blokering på fb) og da hun så alligevel fik den tog hun ikke i mod, da hun selv havde blokeret mig. Og så blev min kæreste desværre blandet ind i det. Jeg har ondt i maven over det her uvenskab og påtænker at skrive et brev til hende da alle andre kontaktmuligheder jo er blokeret. MEN! Hun har termin om halvanden uge... Jeg er virkelig i syv sind. Tænker at det nok er bedst at vente med at skrive til lidt tid efter fødslen. Skal jo også finde en sober måde at få skrevet til hende på, uden anklager og bebrejdelser for uvenskabet. - lige nu er jeg bare meget spændt på om vi overhovedet får besked når hun har født. Er heller ikke altid på lige god talefod med svigermor, desværre :( Og så er det jo lige oven i AS' fødselsdag på søndag og påsken osv. Jeg ved simpelthen ikke hvad jeg skal stille op. AS skal have en lille kusine - og hendes mor har total afskrevet os fra hendes familie :( hm

09-04-2014
Lilleas
Lilleas

Ja hvis bare det var så nemt :)

Der er ca 200km mellem os.

09-04-2014
Lilleas
Lilleas

Hvad med at tage hjem til hende og få snakkede ud om det?

09-04-2014
mamatil
mamatil

Det var mig der slettede og blokerede i sin tid - udelukkende for min egen skyld, så jeg ikke kunne snage. Ved jeg ikke kan lade være hvis jeg har muligheden, men var rigtig såret over de ting som skete inden og har haft det personligt svært med at hun skal have et barn.
Indtil jeg blev glad naturligvis, men da var det ligesom lidt forsent :/

Nå men jeg skulle undskylde for sletning og blokering efter hun var un-blokeret .. Men da havde hun blokeret mig. Og senere også på telefonen. Så hun har som sådan aldrig modtaget min undskyldning. Min kæreste skrev blot og fortalte hende at jeg havde sendt den - og derfor endte han med at blive blandet ind i det ..

09-04-2014
Lilleas
Lilleas

Jeg ville ikke gide bruge min tid på det. Hvis du har sagt undskyld så mener jeg det er hendes opgave at tage imod og hvis hun ikke vil det så er det hendes tab. Syntes ikke du behøver gøre mere. Hvis hun ikke ønsker kontakt med jer så ville jeg bare acceptere det og så lade hende være. Har aldrig helt forstået det der med at slette en på facebook og blokere nr. Kan ikke se at man får noget ud af det.

09-04-2014
Slot91
Slot91

Og da jeg bad om hendes adresse så jeg kunne sende barselsgave, bad hun mig om at beholde den selv til egen baby.

Valgte så at returnere og få pengene tilbage.. Så en SMS om at vi vil hende hjælper nok ikke alligevel

09-04-2014
Lilleas
Lilleas

Og det er netop hvad hun har gjort ved os begge samt fb.

Så SMS og opkald duer heller ikke.. Desværre.
Det må være med et godt gammeldaws brev - eller slet ikke.

Da jeg skrev jeg ikke gad det her uvenskabsræs efter den første scanning. (Selvbetalt TS) vat svaret bare "nå tillykke.."
Så.. Forventer nu heller ikke noget svar på et brev, men ved hvor meget det kan hjælpe mig selv at få sat ord på mine følelser..

09-04-2014
Lilleas
Lilleas

På en iPhone kan man godt blokere SMS. Man kan gå ind og blokere nummeret. Det har jeg nemlig gjort ved en :)

09-04-2014
TineFroberg
TineFroberg

Hvorfor ikke sende en sms.. Dem kan hun da ikke blokere. Kan jo være, at hun har brug for at høre, at I rigtig gerne vil babyen og hende. Der er så mange måder, man kan slippe uden om at undskylde..

09-04-2014
bonnieogmads
bonnieogmads
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...