Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Markant øget sexlyst

Kære damer, Jeg tillader mig, at smide et lidt pinligt emne på bordet... En kort intro - Jeg er pt gravid i uge 27+1, og min kæreste og jeg glæder os Meget til at hilse på vores lille ønskebarn :) Min kæreste er 27 år, jeg er selv 23, og vi er begge studerende. Vi har fået en meget sød jordemoder, der dog er lidt oppe i årene (uden at fornærme nogen, vil jeg skyde hende til at være omkring de 50 år). Nu er min kæreste og jeg ret gode til at søge information enten på nettet eller via pjecer, men lige dette emne, synes jeg ikke, at der står så meget om! Så da vi var til jordemoderbesøg i mandags, tog jeg mig sammen til meget forsigtigt at spørge ind til øget sexlyst - og ja.. Den kære dame gav sig til at fnise som en lille pige, og sagde at det var jo meget forskelligt fra par til par.. Og nu tænker I muligvis "øget sexlyst" det er vel meget normalt - men nej... Det er Ekstremt de damer... OG det har stået på i flere måneder!! Jeg onanerer mere end en 15 årig knægt i øjeblikket, samtidig med at min kæreste og jeg har sex et par gange om dagen - hver dag..! Det er simpelthen så belastende, han skal bare smile til mig, så bliver mit hoved fyldt med ulækre tanker! ;) og det er så det næste, vi har altid været gode til at veksle imellem "hyggelig" og intim sex og så (i mangel af bedre ord) "beskidt" sex! Man skulle tro det var intimitet og hyggesex jeg hungrer efter, men nej nej, det er primært den anden kategori.. Jeg føler mig heldigvis ikke besværet af graviditeten, og har absolut ingen gener ved at dyrke sex - ingen pletblødninger eller kramper efterfølgende, og min kæreste tager godt nok graviditeten "pænt", han siger også, at han ikke er generet af det (obviously når nu der er gang i sexlivet på den måde). Men nu har jeg så fået en omgang blærebetændelse, formegentlig fordi vores kanin-aktiviteter har taget lidt overhånd! Og vi er sku lidt brugt begge to - forstå mig ret.. Nu har jeg altid været Stor fan af sex, og vi har haft et rimeligt aktivt sexliv altid, men det her er virkelig voldsomt.. Så er der ikke nok nogen derude, der kan fortælle mig, hvornår det her stopper?! Det er blevet et forstyrrende element i min rimelig travle hverdag! ;) Og har I oplevet, at lysten ændrer sig fra hyggesex til det lidt, øhm, mindre hyggelige sex? Både pinlige og venlige hilsner herfra

10-04-2014
Larsenml
Larsenml

Jeg havde det på samme måde igennem hele min graviditet! Og min kæreste lige omvendt. Det var hårdt, men går over på naturlig vis når bebs kommer. Jeg syntes faktisk bare i skal nyde det så længe i kan ;-)

13-04-2014
891274
891274

Tror det er normal jeg havde det på præcis samme måde, det stoppede da jeg fødte og vi self ikke kunne have sex og havde andet at tænke på en måned efter startede vi langsomt op igen, vil dog sige at min lyst stadig er større efter jeg har født men dig ikke så vild som under graviditeten 😜 så bare rolig og nyd det!!! 😊

12-04-2014
Amaryllis1
Amaryllis1

Det var også helt vildt under min graviditet. Min mand havde dog ikke den samme store lyst, så jeg begyndte at se porno og klarede det selv. Mit varede ved end til fødslen, men derefter dalede det dog meget igen.

11-04-2014
lena_berry
lena_berry

Mange tak for svar, det er meget rart at vide, at det ikke er så unormalt som min søde jordemoder gav udtryk for - jeg håber dog fortsat, at lysten fortager sig en smule snart!! Det er belastende at være en 15 årig teenagedreng... !

11-04-2014
Larsenml
Larsenml

Hej..

 Det er meget normalt med øget sexlyst, specielt i 2. trimester.

Jeg er alene med min søn og var det også under graviditeten, jeg var så liderlig at jeg ikke turde ringe efter en pizza af frygt for at voldtage pizzabudet !! Så nyd din kærreste og den skumle sex, du skal tids nok komme til at savne muligheden for sex i tide og utide og når barnet kommer tror jeg dit hjerte bliver så fyldt, at det intime tar over igen.

Så god fornøjelse med resten af din graviditet og fødslen ! ( Et andet plus er vel at jo bedre du kender din krop, jo bedre bliver fødslen !)

10-04-2014
Sif11
Sif11
Barn på 3 år og 11 måneder

det er "bare" hormonerne og meget normalt, her var det dog omvendt da jeg havde ondt pga sarte slimhinder og også blødte lidt når vi havde sex - mega træls, men heldigvis er sådan en baby jo alt besværet værd :-)

10-04-2014
tibi5
tibi5

Hej! Jeg har læst i en bog, at det er HELT normalt at have øget sexlyst - specielt i 2. trimester. Ifølge undersøgelser er der mange kvinder, der oplever det bedste sex, de nogensinde har haft, netop i den periode. Jeg kan godt forstå, at det er frustrerende, hvis det er så voldsomt, at det er et problem for dig/jer, men du er ikke alene (jeg har også MEGET øget lyst i øjeblikket.) Prøv at se det som en bonus, mens du stadig kan komme til for maven - og efter fødslen kommer sex'en måske lidt i underskud, så min mand og jeg ser det bare som at få udnyttet mulighederne og "tanket op på sex-kontoen", inden fødslen:)

10-04-2014
CamillaBAA
CamillaBAA
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...