Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Cola og amning

Min søster er glad for cola. Men nu ammer hun sin lille søn som er 1 uge gammel, og det ser du som om han har lidt ondt i maven. Kan cola godt påvirke mælken han får fra morens bryst? Han har afføring og bliver mæt. Men han har kramper agtige i maven. Nogen som kan svare?

10-04-2014
Ramcan
Ramcan
Barn på 3 år og 7 måneder

Har ammet 4 drenge og spist og drukket hvad jeg havde lyst til uden problemer. Med vires mindste på nu knap 6 mdr, troede jeg først at det var noget jeg spiste som hans mave reagerede på, men det viste sig at være kokosolien i D vitamin dråberne, da vi stoppede med dem hjalp det. Heldigvis fås D vitamin også lavet på jordnøddeolie :-)

16-04-2014
StineBrønd
StineBrønd
Barn på 3 år og 6 måneder

Tak for svar alle. Hun holder sig i øjeblikket fra det, nu må vi se tiden an..

14-04-2014
Ramcan
Ramcan
Barn på 3 år og 7 måneder

Alle drikke med brus skal man holde i små mængder da det påvirker de små maver. Der er iøvrigt også meget stort koffein indhold. Jeg ville nok skærer lidt ned.

13-04-2014
891274
891274

Her har jeg også i alle 12 måneder jeg ammede kunne indtage "hvad jeg havde lyst til", uden at min søn reagerede det mindste på det. Men jeg har hørt om børn, der reagerer på de mærkeligste ting. Så det kan jo være alt muligt eller intet, som de andre siger.

Hvis hun har mistanke om, at det er colaen, så kan hun prøve at holde en pause og efter noget tid prøve igen, og se, om maveproblemerne følger dette forbrug.

Jeg håber dog dit spørgsmål reelt er for at hjælpe, og ikke fordi du ønsker at dunke din søster i hovedet med hendes colaforbrug ...

12-04-2014
Lofl f
Lofl f

Mine børn har også lige skullet vænne sig til at have noget i maven, have luft og afføring til at passere igennem. De har også vredet sig lidt indtil de vænnede sig til det.
Og ja jeg må melde på holdet med coladrikkere, mine børn har ikke reageret på mit indtag af cola i ammeperioden.

10-04-2014
Randi2010
Randi2010

Det er ikke utænkeligt, at det kan være colaen, som tricker noget i amningen. Har et familiemedlem, som også mente, at netop indtag af cola udløste mavekramper hos datteren ved efterfølgende amning. Personligt spiste jeg dog både chokolade, lakrids, stærk og krydret mad samt drak cola uden, at det udløste nogen reaktion hos min datter ved efterfølgende amning, så tror, at det er meget forskelligt fra person til person samt fra barn til barn. Tror også , at man skal passe på med lynhurtige konklusioner. Mavekneb eller rumlen i maven kan jo komme af 1000 ting hos sådan nogle små pus, husk på at han stadig kun er så lille, at systemet jo knap er kommet i gang ;o) Som en anden bruger nævner, kan hun jo forsøge at lade være med at drikke cola i en periode og se, om det ændrer sig.

10-04-2014
MorLise85
MorLise85

Min dreng havde kolik og især maveture efter slik, cola, kager - ja alt med sukker. Helt uvidenskabeligt - et helt klart ja;-)

10-04-2014
bonnieogmads
bonnieogmads

drak både cola og spiste chokolade, men self med måde og vi havde som de fleste lidt maveproblemer i starten. virkede dog ikke som om det var det. jeg havde dog både grønne bønner og broccoli mistænkt for at drille lidt. der er ikke andet for end prøve at droppe det i nogle dage og se om det hjælper det kan jo være alt muligt eller ingenting af det man indtager der kan drille den lille mave :-)

10-04-2014
tibi5
tibi5

Der er jo både sukker og koffein i, og begge dele kan give ubehag hos baby. Vil anbefale hende at droppe det og se, hvad der sker.

10-04-2014
ManneP
ManneP
Barn på 3 år og 2 måneder

Da jeg ammede vores datter måtte jeg holde mig lang væk fra cola, lakrids og chokolade. Havde jeg indtaget noget af det, og hun kort efter blev ammet blev hun utrolig ked og vred sig, så det er da meget muligt din søsters søn reagere på colaen.

Jeg tænker at hun kan prøve at undværre det i nogle dage og se om det ændre sig.

10-04-2014
zille86
zille86
Barn på 3 år og 4 måneder
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...