Gourmet opskrifter søges

Jeg skal lave tre retters gourmet mad med det hele, med vinmenu og selvfølgelig også apiritif med dertilhørende appetizers. Jeg er ikke erfaren i et køkken, men hvis jeg har en opskrift at følge og at det ikke er på et urimeligt højt plan så kan jeg godt lave yderst fantastisk mad, jeg vil hvert fald forsøge. Derfor... Hvis nogen herinde ved hvor man kan søge brugbare gourmet opskrifter henne på nettet så sig til. Hvis i selv laver gourmet mad modtager jeg også gerne forslag til retter. Desserten er fastlagt så det handler mest om forret og hovedret og appetizer :) Alle former for hjælp modtages med kyshånd. Bonus Info: Der skal laves mad til 5 voksne :)

10-04-2014
Annedol
Annedol

Evt Irmas app til iPhone. Der er en opskrift på 3slags tartar med røget fisk, lavet med hytteost. Ellers lav en microsalatbund, skær avocado i skiver og rul koldrøgetskinke om. Skyl modne jordbær og anret med og pisk en skum af æggehvide med acaciehonning. Det er så übber godt, og ret så anderledes. Server en ikke for groftbrød til med smør. Eller en salatbund med bøffelmozzerella og trøfler mmm.... ( Irma)

10-04-2014
Omor
Omor

Andrea06 tak for ideen. Ja den ret er super nem og lækker. Vil ikke betegne den direkte som gourmetmad. Men alle forslag modtages med glæde.

Gourmet mad er efter min mening karakteriseret ved enormt delikat, spændende, anderledes køkkenkunst serveret på smukke, elegante eller kunstneriske måder.

10-04-2014
Annedol
Annedol

Åh hvor jeg håber at her er bare en enkelt der kan hjælpe.. ..

10-04-2014
Annedol
Annedol
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...