Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Tælle 1, tælle 2

tælle 1-2-3-4!! Jov jov, med veloverstået NF idag, så melder jeg mig søreme under fanen igen - tænk sig at over 10 siden efter jeg meldte mig til her på siden, så er jeg her endnu, og er nu gravid igen :o)

11-04-2014
Myklemyr
Myklemyr

Stort tillykke igen 😊😊😊😊

12-04-2014
Muster
Muster

Tak skal I have alle sammen :o)

Jeg er hårdt ramt af træthed (nok ikke så underligt, når her er 4 unger i forvejen med alt hvad det indebærer!!) og har 5 ud af 7 dage max kvalme døgnet rundt - præcis som de 3 andre gange *dybt suk* - ellers er alt okay indtil videre (12+3).

12-04-2014
Myklemyr
Myklemyr

Ih jamen dog! Stort TILLYKKE!

Håber du har det godt, og glæder mig til at følge med!

12-04-2014
Bir
Bir

Stort stort tillykke :)!!!!!

12-04-2014
19kisser85
19kisser85
Barn på 2 år og 4 måneder

Tillykke Myklemyr :) Her tænkte jeg også på tvillinger da jeg så overskriften :)

12-04-2014
Mairim
Mairim

IH! Tillykke!!! Glæder mig til at følge med i graviditeten herinde :)

12-04-2014
MutterGadegård
MutterGadegård

Tillykke tillykke Mykle! Hvor er det dejligt for jer! :) Og det var da lige værd at logge på for. :)

Jeg kan så ikke sige, at jeg ikke havde set den komme. Du har jo talt om, at spiralen gerne skulle ud på et tidspunkt ... Og så har jeg set dine svar de sidste par dage herinde og tænkt "Hun er godt nok opdateret omkring hvordan man får tid til nakkefoldsscanning, når hendes yngste er 6!" ;) Hvor er jeg glad for, at min mistanke var rigtig nok.

Tillykke igen. Jeg håber, at du får en god graviditet. :)

12-04-2014
Lofl f
Lofl f

Tak Hovs :o)

Termin er ved NF sat til 22/10 - der er rykket godt rundt på det fra d. 11/10 via 26/10 og nu er vi endt på 22/10....Mon ikke det bliver i oktober engang ;o)

Ungerne glæder sig, især Malou på 6 år er helt oppe og ringe for som hun sagde "Juhuuuuuu, så skal jeg ikke være lillesøsteren mere!!" *GG* De synes det er lidt underligt men også spændende og hyggeligt ;o)

Vi har stadig vores lille plejebarn - som bliver 4 år om en måned - men hvor længe vi får lov at beholde hende, er der ikke nogen, der ved. Vi er til møder ca. hvert ½ år, hvor mor så fremlægger, hvor meget hun magter. Sagsbeh. og familieplejekonsulent havde et møde med hende for en lille måned siden, og der meldte hun ud, at hun pt. ikke magtede at udvide samværet (som er fre-lør den ene uge og ons-tors den anden).

Men spændende bliver det, hvad både hun, sagsbeh. og fam.plejekons. siger til det!! Vi har tilsyn sidst i april, hvor vi sige det til fam.plejekons. ;o) Umiddelbart tænker vi jo ikke, at det vil ændre noget for hende - tværtimod kunne det måske være med til at skubbe hende lidt videre i udviklingen. Ikke at hun er bagud som sådan, men det kunne måske nok få hende til at føle sig stor på en anden måde *S*

12-04-2014
Myklemyr
Myklemyr

Ih jamen sikke en nyhed og heldigt jeg for engangs skyld lige loggede på libero ..stort tillykke med den lille spire i maven :) hvornår har du så termin ? Og hvad siger børnene ?? :) Har I stadig den lille plejebarn for så bliver huset godt fyldt :)

12-04-2014
Hovslund
Hovslund

LOL - ej, der er kun 1, er blevet scannet både i fredags og idag, og der ER kun 1!! Vi havde godt nok snakket om, at hviiiis nu, hvad så!?! En ting er helt sikkert, vi havde begge hylet af grin til scanningen, hvis der havde været 2 ;o) Må indrømme, at der ville opstå en smule pladsbesvær både i bil og bolig så - men vi slap med en :o) Ikke fordi der er noget galt med tvillinger, men med 3 unger i forvejen, så er det vidst ok at ønske, at der kun er en enkelt *SS* - og takker :o)) ØJ det er rart at få det ud *S*

11-04-2014
Myklemyr
Myklemyr

Næææ MorH, det går ikke altid som præsten prædiker - her plejer det at gå som vinden blæser :oD - og tak :o)

11-04-2014
Myklemyr
Myklemyr

Tak :o)

Og forresten - til dem jeg er venner med på FB, så tys tys, det er ikke heeelt officielt endnu :o)

11-04-2014
Myklemyr
Myklemyr

Tillykke😊

11-04-2014
Spliffer
Spliffer
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...