Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Hvordan føles veer??

Hey tøsser jeg er i uge 39+4 og går og tænker på hvordan det føles når de der veer går igang jeg har hørt det starter med at føles som mens smerter som så bliver kraftigere og kraftigere er det rigtig eller?

11-04-2014
Spunken2013
Spunken2013

Her føltes det også som menstruationssmerter. Dog kunne jeg også mærke det i lænden, hvilket jeg ikke normalt kan i forbindelse med menstruation. Det var klart lændesmerterne, der var det værste for mig.

Smerterne kom sådan snigende og tog til i styrke, for så at aftage igen og helt forsvinde (eller det forsvandt så ikke helt mellem veerne for mig, men det gør det heldigvis for de fleste). Så jeg var heller ikke i tvivl om, at det var veer.

12-04-2014
Lofl f
Lofl f

Følte jeg skulle tisse og have afføring hele tiden, jeg tog smerterne roligt .. Jeg begyndte først at sige det gjorde ondt da jeg fik presseveer :) men du vil ikke være i tvivl når veerne begynder :)

12-04-2014
Sommerflirt
Sommerflirt

Ja det er individuelt. Men mine startede også som kraftige mens smerter, sov da jeg fik veer og stod op af det. og smerterne tog mere og mere til. Det gøre ubeskriveligt ondt. Håber ikke du bliver skræmt, men dt føltes som om mit underliv blev revet fra hinanden især mit skamben. min lænd gjorde også meget ondt men det gjorde mest ondt foran.

12-04-2014
Melikee
Melikee

Jeg kan ikke beskrive det. Det gør afsindig ondt og du er ikke tvivl. Du kommer til at føle du skal tisse hele tiden, også selvom du lige har været på toilettet. Du får ondt, meget ondt.

12-04-2014
SilkeRechnagel
SilkeRechnagel

Ja synes os det føles som en meget meget slem mavepine, hbor msn bare må vente på kramperne går over..:/ avs

11-04-2014
Miuse
Miuse

Jeg vågnede med slemme mens smerter, som strålede ud i lårene. og det var smerterne i lårene der var de værste

11-04-2014
FrkPrincess
FrkPrincess
Barn på 2 år og 6 måneder

Jeg syntes det startede som mave smerter. Altså som om man skulle på toilettet

11-04-2014
Slot91
Slot91
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...