Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Vi begynder jeg igen at føle mig klar...

Jeg har længe haft det sådan, jeg jeg SLET ikke magtede at tænke på at få flere børn. Jeg har altid haft en drøm om at få fire børn, og jeg ser virkelig op til de af jer, som har fire af slagsen! Men da jeg havde fået Selma, var jeg bare helt opfyldt af det, og jeg var selvfølgelig glad for at være mor, men det hele var ikke lige skønt og jeg havde svært ved at se, at jeg nogen sinde ville få lyst til at få flere... Det gik mig på, fordi in mand var totalt klar til flere med det samme.  Vi kom til det kompromis, at vi ikke skulle tale om det i et år,og så kunne vi tage situationen op igen.... Efterfølgende, med den ro det har givet mig, har jeg så stille fået lysten igen! :) Det gør mig så glad!  Jeg er så i en situation, hvor jeg ikke synes jeg har mulighed for at blive gravid før jeg har afleveret speciale sommeren 2015... Og det er jeg faktisk lidt ærgerlig over. Det at jeg ærger mig, ser jeg blot som et rigtig godt tegn på at jeg faktisk ER klar til flere... Jeg ville ikke noget med mit indlæg. Blot ville jeg glæde mig over at jeg nu begynder at føle mig klar igen og dele dette med jer herinde :)

12-04-2014
MutterGadegård
MutterGadegård

Hvor er det fedt for jer, tillykke med det :-)
Det er sådan en dejlig følelse, når man når til det punkt, hvor det er alt det gode og smukke ved at være gravid og skulle have en mere, der overstråler det mere besværlige og "hvad-nu-hvis?" ved at skulle hele rumlen igennem igen samtidig med, at man jo har den kommende storesøster eller storebror at tage hensyn til.
Vi har altid tænkt, at der skulle være et sted mellem 2 og 3 år imellem Anna og vores næste barn. Det var først, da Anna (2,1 år) var omkring 20 mdr., at lysten og modet til en lillebror/lillesøster kom, og det er først for 2 mdr. siden, at vi har sat projektet i gang. Nu er vi så til gengæld også der, hvor vi virkelig glæder os til det hele igen, og jeg håber sådan, at der er gevinst denne gang. Kan slet ikke vente med at blive gravid igen :-)

13-04-2014
MorLise85
MorLise85

MorH: billedet ser således ud, at vi jo skal til England i efteråret, og så skal jeg skrive speciale i foråret med aflevering i ca juni/juli... Og jeg må indrømme, at min erfaring fra sidste graviditet siger mig, at jeg får SÅ svært ved at koncentrere mig med kroppen smækfuld af hormoner. Og det tror jeg ikke jeg kan holde ud, når det nu er specialet. Det vil jeg gerne have mulighed, helt egoistisk, for at grave mig dyyyybt ned i. Det er slutningen på mange års studier og en afslutning på en 'æra' og den vil jeg gerne have 'for mig selv' hvis du forstår. Og jeg VED, at hvis jeg bliver gravid, så kan jeg ikke koncentrere mig ordentligt, fordi jeg laaaangt hellere vil tænke på baby og graviditet og og og.....

Så er der også hele det ukendte aspekt med, hvis jeg nu ender med en GRIM bækkenløsning eller andre graviditetsgener, som er begrænsende på en måde, der ville gøre det umuligt for mig at sidde 10 timer på en læsesal, hvis det skulle blive nødvendigt (hvilket det nok bliver).

Og så den sidste grund: Jeg vil bare gerne være færdig. NU! Jeg kan SLET ikke overskue at 'forlænge' min uddannelse med et år mere.... Jeg ønsker at blive færdig, så jeg kan komme til at tjene nogle penge, da det ikke bliver ved med at være lige fedt at være på SU....

Så derfor ønsker jeg også af praktiske grunde at vente, til jeg har afleveret speciale.. Men det er da lidt frustrerende, selvom det må være sådan.

13-04-2014
MutterGadegård
MutterGadegård

Jeg kan fuldstændig sætte mig ind i din tankegang MutterG, jeg havde det på præcis samme måde inden vi gik igang med nr. 2. Dejligt for dig, at det begynder at virke mere overskueligt :-)

12-04-2014
mejo81
mejo81

DEJLIGT!!! 

Har som MorH nærmest ikke kunne vente med at få den næste og den næste og den næste og den næste, så kan ikke helt sætte mig ind i følelsen, men skønt er det, at lysten er kommet tilbage :o)))

Der ER jo kun et års tid til sommeren 2015, så hvis det er dig meget magtpåliggende at aflevere speciale først (forstår jeg egentlig godt), så varer det trods alt ikke sååååå længe igen, før I skal igang *S*

12-04-2014
Myklemyr
Myklemyr

Dejligt Irene :) Her glæder vi os til nr. 2's ankomst, og at der bliver ca 2 år imellem :) Det passer rigtigt godt synes vi :) Men tror nu også vi var begyndt lidt før, hvis ikke det skulle passe med at jeg skulle være færdig med min uddannelse først. Så jeg kender godt lidt til det med at være ærgelig over at skulle vente, selvom det ikke er helt så længe som jer :)

12-04-2014
Mairim
Mairim

Det lyder da bare vildt dejligt :) jeg har altid tænkt at der ikke skulle være meget mere end 2 år imellem mine børn. Men nu er Sylvester 10 måneder. Og så går der jo faktisk ikk lang tid før vi skulle igang igen. Men det kan jeg slet ikk overskue lige nu. Synes godt nok jeg har nok i ham lige nu :D

12-04-2014
SaraKruse
SaraKruse

Sikke noget sludder jeg har fået skrevet i overskriften!! :) lol

12-04-2014
MutterGadegård
MutterGadegård
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...