Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Far har købt mobil til børnene

ja så fik jeg lige en sms tidligere om at mine børns far har købt en fælles mobil til dem så nu kan jeg godt købe simkortet. WHAT. skriver til ham at han godt kunne have snakket med mig først og at han altså selv må købe simkortet til dem. får en besked tilbage at det må jeg jo sige til dem for nu havde de fået den og var glade og stolte. jeg har snakket med min ældste på 8 om at vi ville se på om han kan udvise det ansvar en mobil medfører og at han nok ville få en når han kommer op i 3. klasse. er bare så tosset ligenu. hvad bilder han sig ind. og så gøre mig til en r*v fordi jeg ikke mener de er ansvarlige nok til en mobil endnu.

12-04-2014
morbritt85
morbritt85

Er enig med frimor. Vil deres far have at jeres børn skal have en mobil må han jo betale . Den måde han har gjort det på er absolut ikke acceptabelt.

12-04-2014
HelleMor87
HelleMor87

Jeg ville også svare dem ærligt. Synes i øvrigt kun det er en kvart gave, hvis de skal forestille sig at dele en telefon.

12-04-2014
Madam_Mundus
Madam_Mundus

skrev også tilbage at hvis jeg skulle give dem forklaring på hvorfor de ik kan bruge deres mobil blev den at deres far har købt en halv gave og gider ik købe resten.

12-04-2014
morbritt85
morbritt85
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...