Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Vægt 😊😊???

Hej alle liberødder 😊 jeg har et spørgsmål som nok mest er til folk der har fuldført en graviditet før! 😊 jeg tænker meget på min vægt, da jeg vejer lidt for meget, og planen var også jeg skulle have tabt mig inden jeg blev gravid mén jeg fik aldrig tager mig sammen! :-( min startvægt var 86 kg er 173 høj så havde et bmi på 28.. Jeg er i dag 16+5 og er faktisk utrolig stolt af jeg indtilvidere kun har taget 1 kg på, og det skal siges jeg har en kæmpe mave allerede! 😊 Nå men nok snak, nu til spørgsmålet.. Hvornår oplevede i en markant vægtstigning - i hvilken i uge? Eller tog i sådan på spredt over graviditeten? Og er det flot jeg indtilvidere kun har taget et kg på? Jeg håber der er nogen derude der kan hjælpe! 😊 jeg må sige at min største frygt er at ramme de 100 under graviditeten, nøj hvor det skræmmer mig! :-( fortsat god aften 😊

12-04-2014
lunamunk
lunamunk
Planlægger

Min første graviditet startede jeg med at tabe ca 10 kg, men tog lidt på efter 15-16 uge... Den sidste uge inden fødsel blev jeg hospitaliseret og tog voldsomt på bl.a. Pga vand i kroppen... Efter fødslen trøstespiste jeg en del, og endte meget højere end før jeg blev gravid.
Bedste råd er at få rørt dig og tænk over hvad og hvormeget du spiser, selvom du er gravid skal du IKKE spise for to!

21-04-2014
MorKBH
MorKBH

Jeg endte på 92+ i sidste graviditet med en startvægt på 76, og et BMI på 30.

Fødte april 12.. Smed noget af vægten, tog på igen så jeg vejede 90 (dumt!!) Smed så 20kg fra november'12-oktober'13 og startede denne graviditet på 70kg og BMI på 27. Lige nu siger vægten +3,1 (73,1) og er 18+5 .. Håber jeg kan holde mig under 80kg denne gang hvilket er et plus på 9,9 så. Håber det lykkes. Begynder at svømme en gang til juni.

12-04-2014
Lilleas
Lilleas

Min BMI var 25 da jeg blev gravid første gang. Jeg startede med at tabe mig lidt over 3 kilo i første trimester (det kom helt af sig selv, ikke noget kur!). Og så tog jeg stille og rolig på og endte med i alt +10 kilo. Ville ikke sige der var nogle voldsomme ryk i vægtstigning, det gik vist stærkest mellem uge 23 og 30, dog alligevel sjældent over en kilo per uge.

I denne graviditet have jeg samme start BMI, og det går endnu langsommere med at tage på. Så det kan godt lade sig gøre at holde vægten indenfor de anbefalede 10 kilo for os "tykke trunter" :)

12-04-2014
RitaLT
RitaLT
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...