Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Den sunde morgenmad

K var blevet godt træt af grød så jeg købte nogle Mini Fras og de var et kæmpe hit. Men hvordan er det med alt det der købe morgenmad, er det ikke tilsat en masse sukker ? Og hvis jeg skal købe noget, hvilket produkt er så sundest ?

13-04-2014
lena_berry
lena_berry

Her hos os er valgmulighederne om morgenen enten havregrød, havregryn/ruggryn, rugfras, allbran eller rugbrød. Dog kan der i weekenden laves tryllehavregryn(nesquick kakaopulver) min datter er snart 7 og beder oftest om havregrød, da hun syntes det mætter længst tid.

13-04-2014
rrn
rrn

Jeg mener at have hørt engang at mini fras skulle være det sundeste af de der morgenmadsprodukter :)

13-04-2014
ChristinnaTS
ChristinnaTS

kig efter nøglehuls mærkningen. Ellers hedder et godt råd over 10 i kostfiber og under 5 i sukker ( har søn med diabetes). Han må godt få rugfras og suppleret med mandler og evt frugt er han godt dækket ind. Men et stort hit er havregryn med hakket mandler og æbler og så et lille drys kanel og skummetmælk på.

13-04-2014
supermortil5
supermortil5

Skyr, den med pære og vanille er et hit her hjemme, så med müsli oven på. Der kan også kommes frugt, rosiner og havregryn på :) Vi får også tit ristet rugbrød med scrambled eggs :)

13-04-2014
Chadjim
Chadjim

Alt købe morgenmad er fyldt med sukker. Det bedste morgenmads ligene jeg kan anbefale er puffede ris (altså dem uden sukker)

13-04-2014
tennapavia
tennapavia

Herhjemme fik hun havregrød indtil hun startede i vuggestue. Men det blev hurtigt ødelagt da vuggestuen serverede havre/rugfras. Så nu står den på rugfras herhjemme eller havregryn med yoghurt.

13-04-2014
Rina_87
Rina_87

Ja jeg lytter lige med her. Morgenmad er også et problem ift variation herhjemme:) vi får øllebrød, havregrød, rugbrød m ost eller yoghurt m frugt. Og er der mange rester, laver jeg klatkager af havregrøden (2 dl havregrød m 2 æg, stegt på pande)

13-04-2014
bonnieogmads
bonnieogmads
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...