Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Cybex Sirona el rømer duelfix???

Er i gang med at kigge med at kigge på autostol, da lillemanden snart er vokset ud af babystolen. Har ser på Cybex sirona og rømer duelfix, da de så kan side bagudvendt så lang tid som det er muligt (han gider), og kan godt lide ideen om at den kan vendes når han skal ind. Men kan simpelthen ikke beslutte mig for hvilken en af de to det skal være. Lige umeldtbart kam jeg kun se at forskellen er puden/sele når de sidder femadvent. Men er der nogen der kender nogen af stolenr der kan komme med nogen fordele/ulemper ved dem. For puhaa jeg synes det er svært, så hjælp.... :-)

13-04-2014
Tinamn
Tinamn

Der skulle stå 360 grader og ikke 369 grader ;)

15-04-2014
mkvr83
mkvr83

Vi har Sirona og Be Safe. Vi foretrækker helt klart Sirona'en, da han ligger bedst i den og hovedet ikke falder ned. Be Safe er desuden meget større i rumfang, så det kræver mere plads og har ikke den lækre funktion som Sirona og Rømer har med at kunne drejes 369 grader. Be Safe er så lidt større i sædet og ryggen i forhold til Sirona'en, kan ikke sige noget om Rømer'en. Be Safe kan ikke ligges så meget ned som Sirona'en, synes jeg ikke. 

Så hos os vil vi kun bruge Be Safe til den almindelige dagligdag, men hvis vi skal langt så vil vi helt klart bruge Sirona'en.

15-04-2014
mkvr83
mkvr83

Kommer lige med forslag på en helt anden model.. Be safe.. Den findes som model bagud/forud vendt.. Vi er ihvertfald rigtig glad for vores

15-04-2014
KathrinM
KathrinM

Vi er også rigtig glade for Römer Dualfix'en.

Vores pige er meget høj. Men sidder stadig fint bagudvendt i den. Kan godt lide at den har vippe funktion, så hun kommer lidt mere i hvile stilling. Og så er det så absolut guld værd at den kan drejes. Det er blevet ti gange nemmere at sætte hende i stolen.

Hun elsker dog at køre i fars bil, da den stol der er der er forudvendt og hun dermed kigger i kørselsretningen. Men det er jo bare et spørgsmål om tid, før hun skal vendes til fremadvendt i min bil også.

Men vil sige som ManneP at du skal have barn og bil med ud og kigge. God fornøjelse.

14-04-2014
CiciBJ
CiciBJ
Graviditetsuge 31

Tak for svar:-)
Andre der kender dem? Kom frisk :-)

14-04-2014
Tinamn
Tinamn

I øvrigt er ryggen kortere på Cybex'en, så baby kan ikke sidde i den så længe som i Rømeren, selvom de vægtmæssigt er godkendt til det samme.

13-04-2014
ManneP
ManneP
Barn på 3 år og 2 måneder

Vi er super glade for Rømer Dual Fix. Valgte den for at slippe for puden. Rose sidder godt i den, og det er guld værd, at den kan dreje. Men du er nødt til at have dit barn og din bil med til forhandleren. Prøv barnet i begge to, og så prøv din favorit i bilen.

13-04-2014
ManneP
ManneP
Barn på 3 år og 2 måneder
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...