Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

1 eller 2

Hej alle skønne piger/damer. Min mand og jeg har efter 10 års kamp, 2 mislykkedes graviditeter, flere behandlinger end man snart kan huske, endelig og helt selv fået drømmebarnet for 4 mdr. siden. Den dejligste lille prinsesse :-) Vi har igennem hele forløbet, altid været enige om, at vi altid kun ville have et barn. Det har altid været vores ønske, og da vi vidste fra starten af, at det ville blive svært, har håbet og drømmen om bare at få lov til at få et barn, altid været nok for os. Nu vil manden pludselig have flere, og da han fortalte det forleden blev jeg helt paf.. Min graviditet har hele vejen igennem været hård, og fyldt med skrækken om at det kunne gå galt, det var en meget stor overraskelse at jeg pludselig var gravid og uden hjælp, så det r helt fantastisk at vi nu i dag sidder med et barn. Der r ingen der siger at det går galt igen som de 2 andre gange, men jeg har virkelig ik lyst til at tage chancen. Jeg har virkelig ikke lyst til at få flere og jeg r så bange for at skulle være gravid igen. Vi har fået en god snak om det, og han forstår mig fuldt ud, men kan mærke på ham at han virkelig gerne vil have en mere. Ville egentlig ikke noget med indlægget, nok bare lufte min tanker, og komme af med det.. Tak fordi du/i læste med..

13-04-2014
Heidibech1984
Heidibech1984
Baby på 12 måneder

ups undskyld, det er selvfølgelig en datter i har

14-04-2014
happiness
happiness

uha. jeg sys i skal nyde og forkæle det barn som i har kæmpet en brav kamp for at få. og så lade det være op til "skæbnen" om i skal ha et barn mere, ved fx ingen beskyttelse ved sex.

14-04-2014
Futtefut
Futtefut

Jeg tænker lidt, jeres datter er jo ikke så gammel endnu, tag en snak om det når hun bliver lidt ældre.
Og hvis i vælger en mere, kan i være heldige at du hurtig bliver gravid og at det bliver en nem tid.

14-04-2014
forte
forte
Barn på 2 år og 4 måneder

Jeg forstår dig godt... mit bedste råd er at se tiden an, jeres dejlige guldklump er kun 4 mdr. måske din holdning ændrer sig når jeres søn er lidt ældre, hvis ikke

14-04-2014
happiness
happiness
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...