Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Mini-bil og barnevogn

Hej! Jeg har en VW UP og venter barn til oktober. Jeg er meget glad for min lille bil, men er usikker på om der kan være en barnevogn deri. Nogle der har erfaringer på det område? Jeg overvejer om jeg skal bytte VW UP'en med en brugt stationcar istedet. Håber at høre på indspark og erfaringer fra jer :-)

14-04-2014
Superstinne
Superstinne

Har en swift og har købt en LÆKKER kombivogn jedo bartatina til kun 4.000 i ønskebørn. 😊👍❤️

17-04-2014
mathildetrold
mathildetrold

PS. Beklager slåfejl... Skriver fra mobil.

16-04-2014
Louska
Louska

Vi har en ældre Odder barnevogn ned x dream stel vi bruger til altan og når vi skal pakke i bilen. Hvis du klapper Lassen sammen og tager kalechen af kan den være i bagagerummet på en Aygo så nok også i UP. Vi bor i byen og har en kombivogn til daglig. Vi er to voksne og to børn i bilen og den er godt pakket men undgår tagboks og noget der hænger bagpå. :-)

16-04-2014
Louska
Louska

prøv at google vw up og odder barnevogn, så kommer der en video på youtube der viser en bilforhandler i Aalborg hvor han faktisk får pakket en hel oddervogn på x-dream stel ned i bagagerummet, og det er uden besvær.. 

 

den skal pakkes en del sammen, men det kan lade sig gøre, og han gør det faktisk på 90 sekunder.. :)

15-04-2014
anika2
anika2

Tusind tak for jeres feedback! Det er rart at så mange gerne vil bruge tid på at give gode råd og erfaringer videre. Jeg vil prøve at tage i babysam og se hvad de kan tilbyde - Odder-løsningen er nok ingen dårlig ide :-)

15-04-2014
Superstinne
Superstinne

Vi har overdelen i bagagerummet og stellet på bagsædet i vores up! 😃👍 det er en Odder

14-04-2014
Pernille2720
Pernille2720

Uha en up er bestemt ikke særlig stor - tror desværre ikke du kan have hele vognene inden i men nok nødt til at have stellet på en krog (hvis en up har det??)

14-04-2014
TMN87
TMN87

Der var en indslag om noget lignende for et stykke tid siden hvor en fortalte at de havde et ophæng på krogen, så satte de bare stellet derpå og kassen i bagage rummet eller selve bilen ☺️ jeg syntes det lød som et godt alternativ ☺️

14-04-2014
JeanettThorn
JeanettThorn

Vi har en Suzuki Swift og vi har købt en Odder Zip med x-Dream stel. Den kan være i bagi, det er smart.

14-04-2014
gitmahansen
gitmahansen

Vi startede også ud med to små biler (WV polo bluemotion og Volvo C30). Derfor bestilte vi en kombivogn på nettet. www.flip-flap.dk - Vi bestilte en Aston barnevogn, og har brugt den siden 10/9-13, vi er rigtig glade for den. Vi var nemlig en tur i Babysam og prøve hvilke barnevogne der ku være i vores bagagerum, og heller ikke brio'en som nævnt i indlægget før mit, kunne vi have. Men kombi vognene fra flip flap er mindre, og dog er barnevognskassens mål alligvel 92, hvilket er stort indenfor kombivogne. Jeg kan i hvert fald anbefale en vogn derfra, når man har en lille bil :-)

14-04-2014
Rommel
Rommel

Jeg ville da tage bilen med hen til baby udstyrs forretningen og spørge dem om de har en barne vogn der kan være i den. Så kan du jo prøve dig frem. Jeg har en Basson combi vogn, den fylder næsten hele bagagerummet på min Seat Leon. Ved at der var en Brio combi vogn der fyldte mindre end min basson, men vi ville ikke betale så meget mere for at få Brio'en.

God fornøjelse.

14-04-2014
CiciBJ
CiciBJ
Graviditetsuge 31
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...