Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Frustration X 1000

Vi er lige flyttet fra lejlighed i en by til hus i en anden by. Og med start i den nye børnehave d. 1 maj. Ved godt min datter på 3 1/2 år reagere på det med flytningen og skal snart forholde sig til nye voksne og børn i børnehaven. Men hold op hvor sætter hun grå hår i hovedet af mig!!! Hun er blevet renlig i dagtimerne hvilket ikke er frustrerende. Men det at hun i øjeblikket VIRKELIG prøver grænser af. Hun var førhen rimmelig til at høre efter hva jeg sagde osv. Men nu står hun bare og griner mig op i hovedet. (Det skal jo lige siges, at jeg er alene med hende og venter nr 2 til august) Hva hulan gør man lige?!?! Har prøvet med time-outs i et hjørne hvor jeg kan holde øje med hende og sende hende på værelset... Er der andre der har prøvet den opførelse fra jeres barn/børn?!?!?! Ved ikke om det overhovedet giver nogen mening, det jeg har skrevet, men føler mig på herrens mark lige nu... Håber virkelig det bare ændre sig en lille smule inden lillesøsteren melder sin ankomst

14-04-2014
Tullemor1984
Tullemor1984

det lyder som vores datter hun er også i sen fase. Nogen dage får jeg pip men prøver at være konsekvens.

15-04-2014
sine83
sine83

Det er en fase, desværre en lang fase. Sine bliver 4 til august og hun startede den grimme opførsel da hun var 2 år og 6 måneder. Marie er blevet 2 for et par måneder siden og jeg kan godt mærke at hun også snart starter ud med den opførsel. Der er ikke noget at gøre udover at kæmpe. Vær konsekvent hele tiden. Selvom hun står og griner så bliv ved. Hun skal forstå at det ikke er okay. Sine er ved at lære det nu, det har taget lang tid, men hun ved efterhånden godt når hendes opførsel er uacceptabel. Held og lykke med den kommende tid og baby.

15-04-2014
SilkeRechnagel
SilkeRechnagel

Selvfølgelig elsker vi vores børn mere end noget andet, men vi er altså også kun mennesker. Her i huset er ordet dum på top 3, top 3 består også af af at spytte. Og af de 2 ting så foretrækker jeg i den grad bare at være dum. For hvis han virkelig synes jeg er dum i den situation, jamen så kan jeg jo ikke ændre på det. Udover blot at fortælle ham at det ikke er særlig pænt at kalde nogen for dum. MEN det er svært at lade være med at hæve stemmen når man bliver spyttet efter på tæt hold. Pædagogisk korrekt eller ej.

14-04-2014
Mille_Fabricius
Mille_Fabricius

Samme her med min 3 årige søn! Nøj han trækker tænder ud. Jeg prøver at tage den med ro og lytte til ham. Han skal være storebror midt i maj, så det bliver spændene at se hvordan han reagere på det. Men når vi taler om lillesøster lader det til han glæder sig til hun kommer ud!

14-04-2014
Mille_Fabricius
Mille_Fabricius

Åhhh hvor jeg glad for at jeg ikke står som den eneste med et umuligt barn (ved det ikke er pænt sagt, så undskylder osse) Men håber det er en af de dersens faser, som børnene skal igennem. For tænker at jeg bliver hvidhåret før tid, hvis dette fortsætter frem til teenagerfasen...! :S Jo jeg elsker min datter højere end noget andet i verden, men for pokker jeg er ved at gå ud af mit gode skind nogle gange... Men tror jeg vil gøre noget hen af det samme med at vælge mine kampe med hende...

14-04-2014
Tullemor1984
Tullemor1984

Det lyder præcis som vores dreng på samme alder. Vi står endda i samme situation med både flytning her 1. maj og derefter ny børnehave og lillebror/søster i slutningen af maj. Her tror jeg hans opførelse skyldes dels alder og dels alle ændringerne, som jeg slet ikke kan forestille mig hvor svære er for ham at håndtere. Det der hjælper her er at give mere kærlighed, lytte til ham og virkelig prøve at forstå hvad der ligger bag hans frustrationer. Ikke at han får sin vilje eller lignende, vi har samme regler som vi hele tiden har haft, men han har bare lige som mere brug for omsorg og voksenkontakt lige nu, så derfor skider jeg lidt mere på hvordan huset ser ud, og så bruger vi i stedet tiden på leg og hygge. Men held og lykke, og sender overskudsstøv til dig, kan godt forstå at du synes det er lige lovlig meget lige nu, men måske du også har brug for at slappe lidt af og lade tiden gå :-)

14-04-2014
FrkPrincess
FrkPrincess
Barn på 2 år og 6 måneder
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...