Han VIL bare ik overgive sig!

Ved mit indslag er langt, men vær sød at læse det alligevel! Tak :-) Min skønne skønne søn på 9 mdr. Har fået "kælenavnet" doctor jekyll and mr hyde og hvorfor? Fordi han er så god og mild om dagen, han er altid glad og græder meget meget sjældent, der er ingen problemer overhoved. MEN når det så bliver sengetid.... Så snart vi prøver at putte ham, skriger han og prøver at rejse sig op i sengen. Hvis han skal ligge stille skal vi holde ham fast (ik noget vi har lyst til) og det er ikke fordi han er for frisk til at sove, han er så træt, at han nærmest ik Kan holde sit hoved af træthed, men han VIL bare ik overgive sig til søvnen! Vi har aldrig døjet med at putte ham. Siden han var meget lille er blevet vænnet til, at blive lagt i egen seng, få natflaske liggende og nærmest falde i søvn med den i munden. Nu bruger vi over en time på at putte ham, og når han endelig er faldet i søvn, kommer det næste problem... For efter en time eller to vågner han i et skrig og er utrøstelig, så vi er nød til at gå i seng sammen ned ham og lade ham ligge hos os - han kan ikke komme tæt nok på os. Vi har ikke ændret noget i hans hverdag, så det er ikke det. Han har bare ændret sove mønster fra den ene dag til den anden. Igår endte vi med at putte ham i barnevognen og gå med ham til han sov og så løfte ham over i sengen. Så hvis der er nogen der kan hjælpe med nogle råd, så endelig kom med dem! Vi føler os så magtesløse :-(

15-04-2014
AnneL86
AnneL86

Håber virkelig det bare er en fase!
Det gør ingen forskel om vi putter ham i egen eller vores seng, eller om det er mig, min mand eller os begge der putter :-( faktisk gør vi det værre ved at prøve at holde ham ind til os når vi skal putte ham, det er først om natten når han har sovet lidt at han vil være tætte med os..

15-04-2014
AnneL86
AnneL86

Øv. Hjælper det hvis han får lov at falde til ro oppe hos dig? Tænker at det måske er en kort fase, for det var præcis det samme med vores datter i den alder.

Vi var en overgang nødt til at putte hende i vores seng og da hun så selv kunne falde i søvn der, flytte vi putningen ind i egen seng igen. Når jeg har flyttet hende fra en seng til en anden har jeg altid lige visket hende i øret at nu kommer du ind i din egen seng at ligge. Nogle babyer er jo ekstrem opmærksomme på at de vågner det samme sted som de er blevet puttet. Ikke at det for os har været det store problem.

15-04-2014
CiciBJ
CiciBJ
Baby på 15 måneder

Tænkte selv om han nåede at bliveovertræt, men nej, puttede ham en time tidligere den anden dag men nej, ingen forskel :-(

15-04-2014
AnneL86
AnneL86

Har i prøvet at putte ham noget tidliger?

Kan være at han er blevet så overtræt at det er svært for ham at overgive sig. Vi havde et lignede problem da vores datter var 9-10 måneder. Og nu er vi der lidt igen med de 16-17 måneder. Det er som om hun liver lidt op når hun får sin aftensmad og så tænker vi, jamen så er det da fortidligt at putte hende, men igår puttede vi hende tre kvarter før normalt og i stedet for at bruge en time på putningen så tog det tyve min.

Hun får lov lige at rode lidt rundt, og omsætte de sidste indtryk inden sengen, og så nusser jeg hende lidt imens jeg synger for hende.

de bedste tanker.

15-04-2014
CiciBJ
CiciBJ
Baby på 15 måneder
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...