Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Hvor blev min dejlige søde baby af ?

Min pige på 1 år har vendt 180 grader. Før spiste hun alt og meget, nu næsten ingenting. Før var hun meget livlig, nu er hun træt konstant. Og hun har i flere måneder sovet hele natten, men nu er det et konstant renderi om natten, og hun græder hele tiden. Hun havde for et par uger siden 3 dages feber og tandfrembrud, og siden der har hun været pylret. Selv dagplejen kan ikke kende hende. Hun er snottet og hoster, men det har hun været mange gange uden at det har påvirket hende. Hun vil kun havd mig, og far duer ikke. Hun har været ved lægen og fejler intet. Hvad sker der? Sig det er en fase som stopper snart. Jeg har ikke sovet i 2 uger nu og magter ikke mere.

15-04-2014
lena_berry
lena_berry

Det er da 100% en fase. Husk at holde ved de rutiner og den rytme i plejer. Om lidt skal din pige nok vende rundt igen. Min pige har lige haft en periode med gråd og piller og ville ik spise. Men nu æder hun som om hun ik har fået mad i flere år!

15-04-2014
Annedol
Annedol

hver gang vores datter har været syg (og dermed været meget vågen om natten) er det som om hun skal vendes fra det igen... så jeg tænker at det er en fase

15-04-2014
happiness
happiness
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...