Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Er det tvillinger?

Hej alle! Jeg er gravid, 26+0, og går lidt med en mistanke om at der måske er to små liv i min mave. Jeg har været til både NF og MD scanning, og begge gange har der kun vist sig én lille pige. Men tit mærker jeg to spark i hver sin side af maven, også tit oppe ved ribbenene og nede ved underlivet. Jeg fik yderligere tjekket hjerteslag hos min praktiserende læge, hvor han fandt tydelige hjerteslag i begge sider af maven. Kan dette bare være lille pigen der både sparker og slår, eller skal jeg tage en ekstra scanning for at være sikker på hvor mange der er? Håber i har oplevet noget lignende :)

16-04-2014
AlberteHS
AlberteHS
Barn på 3 år og 8 måneder

Min baby gør præcis det samme, hvilket idag (34+1) gør at jeg er øm i ribbenene konstant og meget hurtigt! retter mig op når der bliver skubbet i begge sider. Jeg havde selv opgivet at finde ud af hvordan den ligger, for det gav ingen mening med de bevægelser, men så fortalte jm mig det, og så giver det mere mening :)

17-04-2014
TineFroberg
TineFroberg

Så er jeg mere rolig. Tak for jeres svar! :)

16-04-2014
AlberteHS
AlberteHS

Min søn slog mig på hoften og sparkede mig på ribenene. På vores det ene scannings billede ligger han med hovedet mast ind i skinnebenet med fødderne over hovedet. Så de kan ligge på mange sjove måder.

16-04-2014
Tapirta
Tapirta

hos mig kunne jeg se på maven når bette mand strakte sig. to fødder i den ene side og to hænder i den anden side ;) grunden til jeg ved det var hænder var at jeg kunne se omridset sf begge fødder :)

16-04-2014
Louise1988
Louise1988

Jeg følte det samme, men det viste sig at det var fordi hun lå med en fod i panden ;-) så det var klart jeg mærkede det i begge sider ;-) held og lykke med det hele.

16-04-2014
Esiulul
Esiulul
Barn på 3 år og 6 måneder

Tak for dit svar! :)

16-04-2014
AlberteHS
AlberteHS

Jeg tror kun der er en. Når baby sparker i den ene side vil bebs jo højst sandsynligt "gå imod" i den anden side, ligesådan med ribben og underliv. Hjerteslagene kan sagtens skyldes dit eget hjerte eller hovedpulsåre. Vil bestemt mene der kun er en.

16-04-2014
SilkeRechnagel
SilkeRechnagel
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...