Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Baby olie i vand eller efter bad ?

Hvad gør i andre ? Kirstine har meget tør hud, jeg putter lidt babyolie i badevandet men hører nu at nogle smørret det på deres babyer efter bad. Hvad gør I andre ?

16-04-2014
gitmahansen
gitmahansen

Synes du skal snakke med din Sp - min pige bliver smurt med locobase og har gjort det længe har været plaget utroligt meget af tør hud der resulteret i mange kradsenærker og til sidst måtte vi ty til hormoncreme i samarbejde med læge self. For at det tog noget af kløen.. Så jeg har smurt med locobase siden 4 uger tiden.. Det er meget individuelt..

17-04-2014
A6evre
A6evre

Min søn havde også utrolig tør hud da han var en uge gammel (født 14 dage over tid) Vi var i en kort periode indlagt på neonatalafdeling, og her fik vi udleveret en smule kokosolie til at smøre på. Det gjorde vi kun 2 gange og så var han fin. Han er nu 5 måneder og har intet brugt siden. Men som andre skriver, gør hvad du selv føler er det rigtig ;-) Her er min erfaring at det nok skal blive fint uden alt for meget smøren på af alt verdens ting. Håber du finder noget der virker for jer

17-04-2014
riismoller
riismoller

Da min pige var samme alder som dit barn havde hun også utrolig tær hud, det var lige så huden sprak på ankler og håndled og jeg synes ikke at babyolien gjorde nogen forskel så her brugte vi natusan baby creme til tør hud og det var yderst effektivt! Her anbefalede SP at man ikke brugte nogle former for creme eller olie til babyer under 4 måneder medmindre at det er så slemt at huden er begyndt at sprække.

17-04-2014
bubblesaresweet
bubblesaresweet
Barn på 2 år og 1 måneder

Der skal ikke noget på en nyfødt

17-04-2014
Helleelle
Helleelle

Hun er fire uger. Tak for jeres svar.

17-04-2014
gitmahansen
gitmahansen

Bruger ikke olie i badet, men neutral babybad. Efter badet får han med en god creme A-derma fra apoteket. Vi er også lige kommet af med hans børne eksem. Nu kan jeg ikke se om din baby er nyfødt eller tumling ligesom min (12mdr) Men fra nyfødt og til 3-4mdr vil jeg ikke smøre med creme. De første 6mdr blev han kun vasket i alm vand. Intet olie eller babybad :)

17-04-2014
CaLiHa666
CaLiHa666
Planlægger

Nu står der nyfødt baby, jeg ville se tiden an og vil tro hun selv udligner det. Ellers lidt olie i vandet. Lad være med at begynde med creme, det burde ikke være nødvendigt..

16-04-2014
Mille_Fabricius
Mille_Fabricius

Vi bruger ikke noget i vandet men smører med en fed creme efter og om morgenen

16-04-2014
Slot91
Slot91

jeg har erfaring med at den tørre hud bliver være med ren baby olie vi bruger decubal badeolie efterfølgende en fed crem os fra decubal som fåes på apoteket. vi har så os børn eksem.

16-04-2014
jeanettehestkær
jeanettehestkær
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...