Vil ikke sove i sin egen seng om aftenen

hej tøser håber der er nogen der kan hjælpe??? jeg har en søn på 10mdr der ikke vil sove i sin egen seng om aftenen og han vil kun falde i søvn ved mit bryst. Har prøvet at ligger ham i sengen når han er lige ved at falde i søvn ved mit bryst men så vågner han op og vil ikke falde i søvn igen selvom han er rigtig træt. Jeg har læst mig frem til at man skal prøve at lege i sengen så han kan se at det er et rart sted at være men det hjælper ikke. jeg har den seneste tid prøvet at amme ham i et andet rum inden jeg ligger ham i sengen og så sidde hos ham til han falder i søvn men han rejser sig mange gange hvor han så bilver meget ked af det når jeg ligger ham igen og da min søn ikke bruger sut er der ikke rigtig noget der kan trøste ham end hvis jeg tager ham op og vugger og taler blidt til ham. Jeg har også prøvet at tale blidt til ham når han ligger i sengen men han vil ikke falde til ro og når det endelig lykkedes, falder han i søvn af udmattelse og det gør virkelig ondt i mit mødre hjerte at det skal gå sådan hver aften :'(

16-04-2014
pernilleborst
pernilleborst

(null)

17-04-2014
manneolsen
manneolsen
nyfødt baby

tak for alle svarene og det er rart at vide at man ikke står alene med problemet. det var dejligt at få lidt mere inspiration til hvad jeg skal gøre :)

så nu er der ikke andet for end at prøve mig frem og se hvad der dur på den lille guldklump:)

17-04-2014
pernilleborst
pernilleborst

Musen2013 han vågner normalt først på natten da han bøvler lidt med ørene selvom han ligger højt med hovedet og så kommer han over i vores seng og sove videre, men nogen aftener kan han godt vågne et par gange hvor det lykkedes mig at få ham til at falde i søvn igen. de nætter hvor det er helt slemt kan han godt vågne 8-10 gange på en nat.

17-04-2014
pernilleborst
pernilleborst

Samme her med datter på 10mdr... Har ikke løsningen men rart at vide at man ikke er alene!!! Men når en finder den gyldne røde tråd så del endelig ;)

17-04-2014
mariems
mariems

Til Pernilleborst; Det du skriver kunne lige så godt være mig der havde skrevet det. Min søn er også ti måneder og vi har samme problemer med putningen. Han får bryst inden han skal i seng. De fleste dage falder han helt i søvn og så kan jeg putte ham i hans egen seng. Men det er også dage, hvor han vågner så snart jeg tager brystet fra ham. Og så panikker han helt. Han bruger heller ikke sut, bamser eller andet. Jeg vil gerne trappe ud af amningen, da jeg snart starter job igen. Så her tager far over hvis ikke det lykkes at få ham til at sove. Så det var ikke så meget hjælp, men vi er i samme båd og det er skide hårdt. Hvordan sover din resten af natten??

17-04-2014
Musen2013
Musen2013
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...