Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Tæt på at besvime!

Hej med jer! 😊 Nu har jeg 3 gange indenfor den sidste uge haft sådan nogle turer hvor det ligepludselig begyndte at sortne for mine øjne, og jeg ikke kunne høre noget! Alle gangene har jeg sat mig ned af frygt for at besvime og skade min gravide mave! Det er kommet på vidt forskellige tidspunkter, og den eneste faktor jeg kan finde der spiller ind, er at jeg alle gangene ikke har spist så meget i løbet af dagen, men jeg er ikke sikker på det er det! Synes i det er noget jeg skal opsøge lægen om? Og er der andre der har prøvet det samme og i så fald fandt i ud af hvad det skyldtes?😊 jeg håber i kan hjælpe! Knus

17-04-2014
lunamunk
lunamunk
Planlægger

Tak for svarene! 😊 Jeg har været ved vagtlægen i dag, og han mener simpelthen at det hele handler om hold i nakken, nøj hvor synes jeg det var underligt! Men jeg har fået en tid ved egen læge onsdag, hvor han skal kigge på mig og vurderer om vagtlægen har ret eller ej, men tror også jeg vil have forlangt at få målt mine værdier for at være på den sikre side og bare vide alt er som det skal være!

20-04-2014
lunamunk
lunamunk
Planlægger

Jeg har det på samme måde som dig, men jeg besvimer dog hvis det er jeg ikke får sat mig ned hurtigt. Jeg vil råde dig til uanset hvad at have din læge ind over, og så sørg for ar at spise i løbet af dagen så dit blodsukker ikke falder :-) og hav noget juice på dig. Det hjælper mig utrolig meget.

19-04-2014
Camillabendesen
Camillabendesen

Jeg har oplevet det samme en del gange. Både JM og læge har sagt at det er normalt, men sørg for at få jerntilskud og hav altid et æble eller en juice i tasken.

18-04-2014
katrine_w
katrine_w

Det skete er par gange for mig i min første graviditet på samme tidspunkt i graviditeten, engang var anbefalingen at man skulle tage jerntilskud fra uge 20 og det holdt op, da jeg begyndte på det. For mig skete det er par gange, hvor jeg havde stået stille et pænt stykke tid. Du ved lidt ligesom de der videoer på nettet med brude mv., der pludselig dejser om.
Så få en tid ved lægen i næste uge og få et tjek på dine værdier

17-04-2014
Randi2010
Randi2010

Hej, ja havde det på samme måde, kom enten når jeg lå på ryggen, jeg blev svimmel og utilpas, ellernår jeg ikke havde fået mad / sukker / drikke nok. Sørg for rigeligt med mad & drikke, og hvis det er som mig, så undgå at ligge/sove på ryggen ;-)

17-04-2014
Heldig031113
Heldig031113

Jeg fik af vide hos min jm at det var meget normalt. Men at man skulle sørge for at kunne sidde eller ligge ned og få noget at spise og drikke. Jeg blev dog sygemeldt, da jeg havde absolut ingen mulighed for at kunne sidde eller ligge, hvis jeg fik det dårligt.

17-04-2014
SaraKruse
SaraKruse

Jeg synes du skulle kontakte din læge og få taget blodprøve. Under alle omstændigheder er det kroppens måde at gøre dig opmærksom på at den mangler noget.

17-04-2014
Ponulle
Ponulle

Som du selv skriver kan det være dit blodsukker, men det kan også være dit blodtryk eller blodprocent. Tag og få en tid ved din læge

17-04-2014
Helleelle
Helleelle
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...