Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Tatoveringer

Ja som overskriften lyder handler dette om tatoveringer. Min kæreste er helt vild med tatoveringer og har efterhånden fyldt begge arme og er begyndt på benene. Nu får han den ide, at han skal have tatoveret fingrene. Er det mig der er gammeldags og imod det? Jeg tænker bare at jeg absolut ikke ønsker at vores dreng skal have tatoveringer og derfor bliver der sendt et forkert signal? Hvad er jeres tanker? 😊

17-04-2014
NinaTraeholt
NinaTraeholt
Graviditetsuge 36

Og utal menes ikke at vi ikke har fået jobbet ;-) jeg har eksempelvis haft mange små vikariater/afløser jobs, og der har jeg altid fået job, trods min tatovering på hånden :-) kompetencer over udseende ellers er man i min verden også en utrolig ukompetent leder, hvis man står til en jobsamtale med en som bare fitter jobbet 110% og er virkelig erfaren, også afviser personen grundet en lille tatovering på fingeren :)

21-04-2014
lunamunk
lunamunk
Planlægger

Ansigts tatoveringer har jeg heller ikke nævnt noget om.. Og jeg har fast arbejde som social- og sundhedshjælper, også skrevet i mit første svar, og han fik for 3 uger siden arbejde inde i driftsafdelingen på vores kommune.. Nu snakker jeg inden har vi har begge tidligere været til utal af jobsamtaler og aldrig om det har været et problem 😊

21-04-2014
lunamunk
lunamunk
Planlægger

Jeg har aldrig sagt gamle dage, men nogle år tilbage, jeg og min kæreste har som sagt ALDRIG oplevet problemer.. Så min opfattelse er at folk gør det til noget større end det egentlig er.. Derudover er det ulovligt at afslå folk til en jobsamtale medmindre arbejdspladsen havde en velopmærket skriftlig politik som siger at synlige tatoveringer ikke er okay.. Blev jeg nogensinde afslået pga hvordan jeg vælger at se ud og ikke pga mine kvalifikationer, ja så er jeg lykkelig over at være medlem af en fagforening! 😊

19-04-2014
lunamunk
lunamunk
Planlægger

Min svoger er en meget dygtig tatovør. Som flere skriver er det ulovligt at få lavet tatoveringer på hænderne hvilket han også ville påpege, der udover fraråder han det på det kraftigste da tatoveringer på hænder og især fingre ofte har tendens til at falme eller helt at forsvinde efter kort tid.

18-04-2014
jsidenius
jsidenius

Nu har jeg selv en kysmund på hånden, og har aldrig haft problemer med at finde arbejde, og jeg er uddannet sosu-hjælper, en branche hvor folk ellers altid siger at man ikke kan få job, da det støder de ældre! Derudover er hele oversiden af min underarm også dækket, så når jeg render rundt i hjemmeplejens uniformer ser jeg rigtig farlig ud! Min opfattelse er at den der med ikke at kunne få arbejde ligger altså nogen år tilbage, vores kultur har indenfor de sidste 10 år ændret sig ufatteligt meget hvad angår retten til selv at bestemme hvordan man ser ud og derfor synes jeg det er gammeldags at komme med det argument man bliver valgt fra pga en tatovering på fingeren er i mine øjne helt forkert! Min kæreste har også en kysmund på hånden, og en stjerne på fingeren, og han er heller aldrig blevet sorteret fra til en jobsamtale! 😊 ingen af mine forældre har tatoveringer, men jeg har ALTID været fascineret af tatoveringer, jeg synes det er en fantastisk ting som er med til at gøre os unikke, og vælger man ikke at få nogen er man i min verden også Unik! Personligt elsker jeg man kan se mine tatoveringer, for jeg kan godt li at skille mig lidt ud og i min egen verden prøver jeg at nedlægge det tabu der for nogen er omkring tatoveringer! 😊 men som nogen skriver, smag og behag.. Synes folk det er dumt/grimt med de tatoveringer jeg har så respekterer jeg det, da jeg mener vi alle har ret til vores mening! Heldigvis er det min krop 😜

18-04-2014
lunamunk
lunamunk
Planlægger

Har selv mange tusser og piercinger, alle kan næsten dækkes. Sætter min grænse ved ansigt og hænder. Simpelthen for åndssvagt hvis du spørger (og det gør du jo) :) Men ellers har jeg intet imod tusser :)

18-04-2014
CaLiHa666
CaLiHa666
Planlægger

Min grænse går ved ansigtet. Har selv nogle stykker, og er ikke færdig. Overvejer faktisk at få på fingrene. Store, sorte tegninger i ansigtet er ikke mig. Jeg tænker dog ikke anderledes om dem, der har dem, dog. Tænker kun, at jeg virkelig håber for dem, at de ikke fortryder en dag...! ;)

18-04-2014
3eNgLeBøRn
3eNgLeBøRn

Jeg synes personligt at det er dumt at få lavet på hænder. Man sender bare et bestemt signal ved det og det er de færreste der vil det. Man kan vælge at sige at man er ligeglad med hvad andre tænker, men er man også det når man søger nyt job og bliver valgt fra fordi at virksomheden ikke vil sende det signal.

18-04-2014
TineFroberg
TineFroberg

Ja præcis som et par stykker skriver, det er jo ulovligt med tusser på hænder og hals og hoved.. Personligt synes jeg overhovedet ikke det hverken er frækt eller flot. Ligesom fake tans og sili babber heller ikke er noget for mig. Men det er jo helt op til folk selv. Jeg er glad for at man selv kan vælge og selv vælger den mand, man vil se på:)))

18-04-2014
bonnieogmads
bonnieogmads

...De skal IKKE være giga stor...

18-04-2014
Tullemor1984
Tullemor1984

Personligt synes jeg tusser er fede. Dog skal de være giga store og sidde synlige... DOG skal jeg selv have lavet 3 små prikker på min venstre hånd som har stor betydning for mig og min familie. Har i forvejen to, en på hver skulderblad og skal have lavet 2 mere. De skal dog sidde så man ikke kan se dem, grundet det fag jeg er indenfor. Men ligefrem at have flere og meget synlige på ansigt, hænder og hals er ikke lige min stil. Men som andre osse siger: smag og behag er forskelligt

18-04-2014
Tullemor1984
Tullemor1984

Det kræver virkelig kraftige overvejelser at få en tatoo. Personligt er jeg ikke vild med dem, har en veninde som i sine unge år fik en stor en på ryggen, efter 2 graviditeter og for høj vægt pga sygdom hænger den, er blevet skæv og farven ser sløret ud. Måske sku den bare tegnes op, men syntes virkelig ikke den er køn. Anne K: forstår udemærket din symbolik, men mener at det i visse kredse betyderatman har dræbt et menneske hvis man har en tåre på kinden. Måske Bellas navn på din arm el andet skjult sted på kroppen, det er jo ikke sikkert at du føler behov for at visse din sorg offentligt for evigt, håber jeg ikke for dig😊.

18-04-2014
Omor
Omor

Jeg har en på foden, en lille en på ryggen og en bag øret.
Vil gerne have mine børns initialer på et tidspunkt, men hvor ved jeg ikke.
Min far har ikke nogen - min mor fik lavet en efter jeg havde fået mine.

Min kæreste har en på ryggen, en på underarmen som han fik i Italien og en på benet som jeg har tegnet og en gammel kammerat har lavet. Om han skal have flere ved jeg ikke. Tror gerne han vil have dækket den på ryggen med noget andet, men han ved ikke hvad.
Min svigerfar har ikke nogen - min svigermor har vidst en del.

Jeg synes tatoveringer er pivfrække når de sidder rigtigt på en pæn krop - uanset om det er en mand eller kvinde.
Men på hænder, hals og i ansigtet står jeg af. Jeg synes de skal kunne skjules.

18-04-2014
Lilleas
Lilleas

Både min kæreste og jeg har tattoveringer. Jeg kunne aldrig drømme om at få på hænder, hals eller ansigt. Det passer bare ikk ind i den branche jeg er uddannet indenfor. Min kæreste har heller ikk på hænder, hals og ansigt. Men han er en bl.a på underarmen. Og i hans job må man ikke have synlige tattoveringer. Så til sommer skal han have langærmet på. Til sommer kommer han helt sikkert til at fortryde den tattovering, da de andre han har lige netop kan dækkes af en t-shirt.

18-04-2014
SaraKruse
SaraKruse

Synes bestemt ikke at du er gammeldags, Nina. Jeg bryder mig ikke selv om tatoveringer og skal aldrig have nogen. Forstår ikke dem, som får lavet tatoveringer, der ikke kan skjules med alm. tøj. Da jeg var teenager ønskede jeg dog selv én på anklen, men fik den heldigvis ikke lavet. Jeg har et job hvor det bare ville være så malplaceret, så ville nok have fået den fjernet, hvis tilfældet var at jeg havde fået den lavet.

18-04-2014
MorN
MorN

Jeg fik lavet min på fingeren i udlandet, da de selvfølgelig er ulovlige her hjemme. Begge mine forældre at tusser og endda flere styks. Men det jo igen smag og behag :)

18-04-2014
Søs21
Søs21

Når man vælger synlige tattoos fingre, nakke, hals og ansigt, så skal man være forberedt på at det for det første er ulovligt, og man får svært ved at få job.
Jeg ved fra flere der bare har en lille stjerne ved øret eller lign, at de praktisk talt aldrig bliver kaldt til anden samtale, eller får jobbet, og derefter er nødt til at få dem fjernet.

17-04-2014
Emma3007
Emma3007

her hjemme har min kæreste, begge arme, maven, byst og lidt på ryggen. jeg har på en finger, det øverste af ryggen står vores datters navn, og fra højre ribben/under brystet og over lænden mod venstre hoft.

jeg syntes ikke det er pænt i hovedet, noget kan jeg da gå med til, hvis det er hvor der er hår ;) men ikke noget vi vil få lavet her hjemme. ingen af mine forældre har nogle, mine søstre har heller ikke. min svigermor har en, og min svigerfar har flere.

17-04-2014
MaleneRegina
MaleneRegina

Mine forældere har ikke tattoo. Men min kærestes forældre har begge 2 en. 

Mig og lillesøster har begge fåret tattoo. Min kæreste har fået tattoo og hans lillesøster har ikke. Så tror ikke at bare fordi at far har en så får barnet det også. 
Det er det samme som at ryge hvis forælderne gør det så er det jo heller ikke sikkert at barnet gør det engang.

Men personligt er jeg nu heller ikke til de store synlige.

17-04-2014
putte87
putte87

Vi har begge tusser på hænderne, vi har fået foreviget vores vielses ring. Personligt elsker jeg tatoveringer og mener egentlig at folk skal ha dem hvor de har lyst - hver sin smag jo :)

17-04-2014
mela89
mela89

Jeg har ikke en eneste men synes nu det kan være meget pænt. Man bør dog overveje konsekvenserne - det kan være svært at få job hvis man har synlige tatoveringer - især på hænder og hals...

17-04-2014
Esiulul
Esiulul
Barn på 3 år og 6 måneder

Vi har begge. Min mand både arme og ben. Og en enkelt lille på venstre hånd - har altid sagt at jeg elsker hans hænder, så der har han lovet ikke at få flere. Synes den ene lille er fin, men havde helst undværet den. Han fandt også først ud af min mening om hans hænder efter han havde lavet den.

17-04-2014
tennapavia
tennapavia

Det er rigtigt at det er ulovligt, men mange professionelle laver dem alligevel. Men hvad synes i, at forældre har mange tatoveringer, opfordrer man så børnene til også at få?

17-04-2014
NinaTraeholt
NinaTraeholt
Graviditetsuge 36

Jeg synes at alle synlige tattoos (dem man ikke kan gemme under en skjorte og et par bukser) er grimt...
Gammeldags tja måske, men jeg synes simpelthen det er så grimt.
At man har en enkelt betydningsfuld eller to ok fint nok, men de skal kunne skjules.
Jeg er sosuhjælper, og jeg kan sige jer det er SÅ grimt når der sidder en dame på mellem 80 og skinddød og har en rynket falmet rose på ballen...
For mig er tattoos total no go..
Men det er jo op til folk selv.

17-04-2014
Emma3007
Emma3007

Jeg havde heller ikke noget imod det da vi lærte hinanden at kende og det har jeg sådan set heller ikke nu. Jeg har selv en ned af siden. Men når jeg sidder og kigger på min søns fine arme og fingre, ønsker jeg ikke det samme for ham. Det kan godt være jeg er gammeldags, det mener min kæreste i hvert fald. Det kan også være at jeg bare skal give slip og indse, at det er det der er moderne lige nu 😊

17-04-2014
NinaTraeholt
NinaTraeholt
Graviditetsuge 36

Min kæreste var os imod det da jeg lærte ham og kende. Jeg fik ham dig overtalt til at få lavet en, men han var et helt år om at finde det rigtige motiv. I dag har han en på benet og er begyndt på armen, dog stadig med betydnings fylde ting. Mig derimod har over det hele, fødder, håndled, hele siden, balden, låret, bag øret og fingere. Jeg personligt synes det en fed form for udsmykning, og stopper ikke lige med det samme :) og har ikke mod nogen fordomme med den på fingeren :)

17-04-2014
Søs21
Søs21
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...