Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Sorry for denne tråd igen... Børneeksem..!

Dumme iPhone kan jo ikke søge. Min søn har fået hvad vi tror er børneeksem. Og det KLØR så voldsomt at han vågner om natten. Det er opstået i weekenden og vi sidder virkelig og venter på at lægen åbner tirsdag, så vi kan få noget til at behandle. Vi bruger Ceridal morgen og aften, men mit spørgsmål er nu: bruger i xylocain eller anden kløstillende til jeres børn? Det er meget voldsomt, overalt i hovedbunden, i folderne, på håndled og pletvis på benene. Det er også kommet meget pludseligt.... Er vi ikke enige om, at det er en sag for egen læge?

18-04-2014
LouiseAmalie
LouiseAmalie

Ringede derud og fik besked på at bruge Mildison til på tirsdag. Det er fisme synd når det kløer, men lad os se om det hjælper ham.

18-04-2014
LouiseAmalie
LouiseAmalie

Tag til lægen og fo mildison hormon creme et vidunder middel når den fede creme ikke rækker..

18-04-2014
A6evre
A6evre

Jeg vil bestemt også mene, at du skal have fat i vagtlægen når det er kommet så pludseligt ig i så stort et omfang. Der er lidt for længe til tirsdag, hvis du spørger mig.

18-04-2014
MutterGadegård
MutterGadegård

Dol noerskov skriver, så kontakt vagtlægen. Det er LANG tid og vente til tirsdag. A-derma er god samt homoncreme,udover det bruger vi anit itch gel fra apoteket til natten.

18-04-2014
CaLiHa666
CaLiHa666
Planlægger

Jeg vil også kontakte vagtlægen, når det er så slemt. Du skal nok have noget hormoncreme. Også kan jeg anbefale at smøre ham med a-derma.

18-04-2014
noerskov10
noerskov10

Han er 9 mdr.

18-04-2014
LouiseAmalie
LouiseAmalie
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...