Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

At føde alene

Hejsa, det er lige kommet mig for øre at min mand skal på øvelse det meste af maj (har termin d 15) jeg sidder i Kbh og han skal fare rundt i Jylland.. Nogle der har født alene og hvad vil i anbefale? En veninde, mor eller ja alene? På forhånd tak!

19-04-2014
Annetteclemme
Annetteclemme

Jeg havde min kæreste/far til V med og hans søster. Hvis vi en dag skulle stå i samme situation som dig så vil jeg have min Svigerinde med igen, og uanset om min kæreste kan komme med eller ej skal min Svigerinde med da hun bare var den bedste støtte for min kæreste

19-04-2014
Gravid20
Gravid20

Jeg fødte alene selvom det var første gang - min kæreste nåede ikke på sygehuset før det var for sent (jeg var indlagt inden fødslen)

19-04-2014
TMN87
TMN87

Han vil meget gerne være med, og ja han har mobilen med, men hvis de er igang med noget der larmer hører han det ikke.. Og soldater larmer ;) men min mor har lover hun kommer de dage han er væk :)

19-04-2014
Annetteclemme
Annetteclemme

Det er lovligt for din kæreste at have mobil med på øvelse i sådan en situation - så kan du ringe til ham - og det tager jo ikke så lang tid fra Jylland - KBH. En 1 gangs fødsel tager ofte lidt længere tid. Om ikke andet vil han kunne være sammen med Jer, hvis du skulle nå at føde inden hans ankomst. Det må også være hans interesse, at være med?

19-04-2014
sofiemolsen
sofiemolsen

Min kæreste kunne ikke være med da jeg fødte nr. 2, han var strandet i KBH på grund af DSB, så min far kørte mig på sygehuset og var hos mig i den halve time det nu tog. Jeg ville gerne kunne vælge hvem der skulle med, men med så hurtige fødsler så er det bare den der lige er i nærheden som får æren og oplevelsen af at se mig i smertehelvede og være med til at bringe en lille ny til verden. Denne gang kan min kæreste heldigvis godt være med :)

19-04-2014
SilkeRechnagel
SilkeRechnagel
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...