Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Sove i egen seng HELE natten!!!

Ja min skønne tøs på 3 1/2 år har det med at komme rendende HVER nat og ligge sig hos mig. Det sker dog en gang i mellem at hun rent faktisk sover hele natten i sin egen seng og jeg roser hende hver gang det sker. Men så vender det igen og hun kommer ind i min seng igen. Dette har hun gjort meget længe, osse før vi flyttede. Og hun skulle jo helst sove i sin egen seng hele natten når lillesøster kommer til verden. Nogen der har nogle gode råd til hvordan jeg kan få hende til at sove selv? Putteritualet er det samme som det altid har været. Det starter som regel en halv time til en time efter aftensmaden hvor vi finder nattøj frem og hun får det på, sammen med en ble (hun er kun blefri i dagtimerne indtil videre) så hyggeputter vi i stuen til en film og snakker og fjoller lidt. Selvfølgelig ikke så hun bliver gearet op. Så går vi ind på hendes værelse og jeg putter hende og sidder så hos hende til hun er faldet i døvn. Natlampen (svag rød lys) bliver tændt og så går jeg ud derindefra igen. Så i løbet af natten kommer hun rendende og vil sove hos mig. Jeg fører hende ind i seng igen og sådan kan det gå et par gange eller tre i løbet af den nat. Ved godt at en vane tager ca en 8 dages tid. Men nu har det stået på meget længe... Så nogle gode forslag???

19-04-2014
Tullemor1984
Tullemor1984

Vores den næstsidste kom også de fleste nætter og ville putte hos mig. En måned før lillebrors ankomst blev manden og jeg enige om, at det ikke kunne blive ved. Snart ville der jo være en lille ny, der skulle ammes mm. om natten.

Vi forklarede ganske enkelt Selma, at vi alle havde vores egen seng,og der skulle man sove hele natten. Det tog nogle nætter, men vi forklarede hende det igen, og hun accepterede det. Hun var 2 1/2 på det tidspunkt, så det vil I også sagtens kunne forklare jeres datter.

Nu sover hun fast i sin egen seng hver nat, og elsker så at komme ind og putte om morgenen...

19-04-2014
Bir
Bir

Der er noget med at de kan blive forvirret over at man er der når de falder i søvn, og hvis de så vågner og man ikke er det, bliver de jo forvirret og vil være ved en. Det samme hvis de falder i søvn på sofaen og man så bære dem i seng, man bliver forskrækket iver pludselig at være et andet sted. Synes også at i skal lære hende at falde i søvn alene, også fordi hun er så gammel. Du kan jo ikke sidde hos hende når lillesøster kommer :/ held og lykke med det, det bliver ikke er nemt sikkert, men det er jo en vane der skal brydes. Håber at det lykkedes :)

19-04-2014
Viibse
Viibse

tror måske hun skal lære at falde i søvn alene på værelset. Du er der når hun falder i søvn, men når hun så vågner om natten så er mor væk og du skal findes :) det var i hvert fald problemet her hos os...

19-04-2014
Louise1988
Louise1988
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...