Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

jer med relavtivt store børn, som stadig vågner en del gange om natten

Hej alle... Min søn bliver meget snart 2 år og sover på ingen måder igennem - det antal gange han har sovet en hel nat kan tælles på én hånd. På en helt almindelig nat "vågner" han 2-4 gange, hvilket jeg vel har vænnet mig til. Dog kan jeg ikke lade være med at tænke: hvad gør i andre? Har i prøvet noget, som virker bedre end andet? Nogle gode tricks? Han bliver som regel puttet i sin egen seng og han falder nemt i søvn - intet problem. I løbet af aftenen /natten kommer han ind til os for at sove videre. Vi har prøvet mange forskellige ting ifh til søven og alt er prøvet i lange perioder af gangen (måneder): putte i vores seng fra start, blevet i egen seng hele natten (hvor vi er inde MANGE gange) osv osv...  Han sover klart bedst, når han kommer ind i vores seng i løbet af natten, så sådan er det nu - og det er hyggeligt :-) Egentlig har jeg accepteret at det er sådan det er, men når andre hører min historie ka de slet ikke forstå det kan være rigtig - jeg er vel ikke den eneste med et 2 årige, der aldrig har sovet igennem? Han havde et svær start på livet, det første år var rigtig hårdt, men nu kører det rigtig fint og vi kender ham super godt.  Nogle gode tricks, der kan afprøves?

19-04-2014
TMN87
TMN87

Vi har en seng i forlængelse af vores seng eller han sover i mellem os nogle gange men han vågner stadig nogle gange - dog sovet han langt bedre der :-)

20-04-2014
TMN87
TMN87

Så ikke rigtig nogle gode tricks :-) Nej det er jo nok bare sådan det er men sjovt der er så stor forskel - nogle børn sover jo hele nætter når de er er par måneder! Jeg venter stadig i spænding :-)

20-04-2014
TMN87
TMN87

Vores datter som blev 3 i marts, sover ikke igennem, hun sov
En kort periode da hun var meget syg med lungabetændelse da hun var omkrong 2-4 mdr.. Hun vågner 1-3 gange om natten.. Er enkelte natter hun ikke vågner, men vi har også natter hvor hun vågner fleregange 3+ (i nat)

20-04-2014
laksepige
laksepige

Uha polypper - hvordan fandt i ud af at de var forstørret?

19-04-2014
TMN87
TMN87

Uuuhh jamen egentlig sover vores datter på 21 mdr vel heller ikke igennem.. Hun sover hos os fast lige nu, men sådan helt seriøst har jeg vist kun haft en nat hvor jeg sov fra kl 21:30 til omkring 05:30 og det var engang i sidste uge..
Men det er blevet meget bedre, tit vågner hun kun 1 gang i løbet af natten og det er ved 3-4 tiden, det der så er træls for mig er at når det er så sent/tidligt har jeg svært ved at falde i søvn igen fordi jeg så allerede har fået en del timer.. Så tit ligger jeg mig til at sove sammen med hende, hun kommer i sng omkring 20:30 og så læser jeg en halv til hel time og så ligger jeg mig ellers hænger jeg ikke sammen - heldigvis er det ikke et problem for mig og manden da han bruger tiden på at få sit længe ventede værksted færdig :)

Hun begyndte først at tage de længere stræk -over 6 timer i streg da hun var omkring 1 år og Indtil for et par måneder siden vågnede hun også ca 2 gange om natten og vi har stadig ikke haft en hel uge i streg hvor alt bare har spillet, men nu har hun også lige været syg her før påske, jeg har været lidt stresset de sidste par dage og det mærker hun med det samme og det går ud over søvnen ved os begge.. Sidste nat tror jeg hun var vågen 3-4 gange, på en måde er man vant til det og på en måde er det bare skide hårdt..

Jeg har ikke nogle gode tricks, vil bare sige du ikke er alene ;) jeg tror på det nok skal komme og at trygheden i vores seng gør en del ved det her..

19-04-2014
Chili46
Chili46
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...