Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

En lille update..

Ud fra en "en ærlig mening".. Men jeg har valgt at konfrontere min kæreste om hans gerning om utroskab og skrive frække beskeder med andre piger.. Jeg har også prøvet at følge min mave fornemmelse og min fornuft om hvad jeg vil og om jeg vil dele mit liv med ham, for førstegang tænkte jeg på mig selv.. Jeg er ikke glad i forholdet eller overhovedet glad, kommer ikke at stole på ham igen, jeg har ikke "kæreste følelser" overfor ham, kan ikke sige med ham at jeg elsker ham, kan ikke gå seng med ham, give ham kys eller kram da det spøger hele tiden i nit baghoved mon noget har været på idag osv.. Om jeg skal komme lidt ind på børnerne, så har vi den store, hun er altid ked, siger "mor hvorfor er du ikke glad" "mor hvorfor siger far dit og dat til dig" osv og pigen er KUN 4 år, hun har IKKE fortjent at gå med sådanne bekymringer overhovedet!! Min kæreste synes at jeg var bare nødt til at stole på ham igen, og han ville MÅSKE holde op at skrive med pigerne.. Nu er jeg så også gået af sporet, da jeg meget gerne vil have en følelse af min kæreste at han virklig elsker mig som jeg er (hvilket han ikke gør) jeg vil have et aktivt sexliv (ikke kun 4-5 gaange på knapt 2år) vil have kys og kram, kunne snakke om Andre mere personlige ting og problemer end kun hvod børn og hund har gjort om dagen, om bil og motorer (som absolut ikke er min intresse, men lytter) At jeg nu har fået følser andre steder og har gået kontakt med denne fyr, hvilket siger mig at jeg kan ikke være bekent at holde ham for nar (hverken kæreste eller den fyr) men min kæreste har ikke været noget at mærke efter af en følelse osv.. Så det korte af det lange, jeg har valgt at gå fra min kæreste.

21-04-2014
laksepige
laksepige

Håber også det blir som venner, han tog helt pænt..
Men han var også enig i beslutningen, da han kun er sammen med mig oga børn og hus og hos mig var på samme måde.. Så helt klart ingen føleser fe begge parter..
Nøj hvor er jeg lettet allered, fog bekymret om hvordan det kommer at gå med pigerne.. Håber virklig på et godt samarbejde, men det blir det fea min side af..

21-04-2014
laksepige
laksepige

hvor er du bare fantastisk... så stærk og ansvarlig.. det er helt sikkert den rigtige beslutning!!! jeg håber du bliver lykkelig og kan være den glade mor som din datter fortjener. hun fortjener også at være et lykkeligt barn uvidende om voksnes problemer i mange år endnu. jeg sender dig de varmeste tanker og husk at være stolt af dig selv og din beslutning! held og lykke.

21-04-2014
shanoma
shanoma

Lyder bestemt som en god beslutning. Held og lykke

21-04-2014
bonnieogmads
bonnieogmads

hvor var det godt at få en update fra dig. håber det bedste for dig i fremtiden og at du møder en sød fyr som vil dig det bedste og tager sig tid til at lytte. håber dig og din nu x kommer godt ud af det med samvær med jeres børn og i kan skilles som venner. held og lykke herfra :-)

21-04-2014
morbritt85
morbritt85

Flot gjort, da vi alle ved hvorsvært det kan værer:) klap dug selv på skulderen👍👍👍👍

21-04-2014
Miuse
Miuse

Tak :)

21-04-2014
laksepige
laksepige

Det lyder som den helt rigtige beslutning du har taget. Du skal ikke være i et forhold hvor du ikke elsker din kæreste og han ikke elsker dig. Det bliver dejligt for din datter at hun ikke skal bekymre sig om en ked mor. Alt det bedste fremover

21-04-2014
susan0602
susan0602

Opper den

21-04-2014
laksepige
laksepige
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...